Referenciák

logók

Évente átlagosan 136%-kal növeljük ügyfeleink organikus forgalmát

Ügynökségünk kezdete óta arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek ne csupán SEO megoldásokat nyújtsunk, de segítsük őket az organikus növekedésben és a valós céljaik elérésében.

Folyamatosan figyelemmel követjük ügyfeleink növekedését; legyen szó akár pár ezer organikus kattintásról egy szűkebb, speciális piacon, vagy olyan piacvezető oldalakról, ahol éves szinten akár 20 millió organikus látogatóról is beszélhetünk.

A keresőoptimalizálás sikerességét nem mindig könnyű mérni; erre több, egymástól eltérő mérőszámot is használunk. Mindezek között – céltól függően – az egyik legfontosabb az oldal organikus elérése, és az ez által generált organikus forgalma.

Kigyűjtöttük az általunk kezelt oldalak forgalmát, összehasonlítottuk azok éves (year on year) alakulását és átlagoltuk. Így jött ki, hogy ügyfeleink organikus forgalmát rendszerint minimum megduplázzuk és átlagosan 136%-kal növeljük évente. Egyes esetekben akár 5-szörös forgalomnövekedést is el tudtunk érni (már működő business esetében.)

 

Tekintsd meg főbb sikereinket, a teljesség igénye nélkül:

Profi eszközöket használunk!

Munkánk során számos olyan problémával és hiányossággal találkozunk, amelyek rontják egy weboldal teljesítményét. Azonban a rendelkezésünkre álló SEO eszközök segítségével ezek kivétel nélkül orvosolhatók.

Ők már minket választottak!

bónusz brigád logo
E.ON logo
book24
Media Markt logo
Linde logo
Akadémiai Kiadó logo
Egészség kalauz logo
Euronics logo
Scitec Nutrion logo
Shop Builder logo
streetkitchen
Blikk logó
Nagynap logo
Róbert Magán Kórház logo

Rólunk mondták

Szakmailag és emberileg is nagyon ajánlom a BP Digital csapatát. Kevés nemzetközi tapasztalattal és referenciával rendelkező SEO ügynökség van a magyar piacon ezért, ha valaki export terjeszkedés előtt áll, akkor a szakértelmükre bátran támaszkodhat. Emberközeli és transzparens kommunikációjuk segít, hogy elégedett ügyfélnek mondhassam magunkat.

Tóth Szabolcs

Head of Ecommerce – BioTechUSA

A BP Digital segítségével jelentős eredményeket sikerült elérni webáruházunk keresőoptimalizálása során. A velük történő gyors kommunikáció, hatékony közös munkát eredményezett.

Külön köszönet, hogy csapatuk valóban időt fektetett az igényeink megértésére és ennek megfelelően a közösen kialakított stratégiát sikeresen hajtották végre, ami mára az organikus forgalmunkon is meglátszik.

Kiss Kata

Account manager – Book24

streetkitchen

A BP Digitallal több sikeres projekten vagyunk túl. A csapat szakmailag kimagasló tudással rendelkezik, emellett az emberi kapcsolatokra és rendszeres kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetnek. A projektek a megbeszélt ütemben és eredményesen haladtak, így kifejezetten elégedettek vagyunk. Csak ajánlani tudom másoknak is a közös munkát a BP Digitallal.

Ujvári-Kovács Edina

Street Kitchen

Publish Drive

Szuper csapat, élmény volt velük együtt dolgozni. Eredményeket szállítanak az előre egyeztetett céloknak megfelelően, ami megkönnyíti a munkánkat. Segítségükkel sikerült betörnünk a nemzetközi piacra és releváns ügyfeleket szereznünk.

Jentetics Kinga

CEO – PublishDrive

BENU gyógyszertárak logo

Szakmailag rendkívül felkészült csapat, remek hozzáállás a feladatokhoz és az ügyfélhez egyaránt. Tökéletesen megértik az ügyfelek igényeit, gyorsan és profin dolgoznak. Az eredmények már rövid időn belül látványosak voltak.

Szombati Gergő

Head of Online – BENU Gyógyszertárak

Az együttműködés során stratégiailag kiemelkedő, fontos területeken értünk el komoly fejlődést. A kimagasló SEO eredményeket a BP Digital szakmai támogatása, gördülékeny projektmenedzsmentje és kapcsolattartása tette lehetővé.

Rátai Ákos

Akadémiai Kiadó Zrt.

KH logo

A content marketing és a linképítés tekintetében is szakértő kollégák segítik SEO oldalon a munkánkat.
Gyorsan, rugalmasan, ügyfélközpontúan és eredményesen. Még a számos tekintetben kihívást jelentő, pénzügyi tartalmak esetében is.

Nagy Balázs

Digitális értékesítési csatornák vezetője

borindex trransparent logo

Nagyon örülünk, hogy a BP Digitalt választottuk a keresőoptimalizáláshoz. Már a közös munka legelejétől láthatóan nőtt az online elérésünk. Alig fél év alatt, egy szinte teljesen új weblappal lettünk az egyik legjobb elérésű szereplő a piacon, szinte az összes konkurenciánkat lehagyva.

Láng Levente

Társalapító / Fejlesztési vezető

Év eleje óta dolgozunk együtt a BP Digitallal SEO marketing területen, nagyon gördülékenynek érezzük az együttműködést. Mindenkori kérdéseinkre gyors, szakmailag megalapozott választ kapunk, és ami fontos, ügyfél nyelven.
A statisztikák pedig önmagukért beszélnek.

Pirkhoffer Tímea

Marketing vezető

Több organikus forgalmat és jobb helyezéseket szeretnél?

Lépj velünk kapcsolatba!

Ujhelyi Georgina

Ujhelyi Georgina

account director

A kitöltés kötelezettségmentes.