Munkánk során számos olyan problémával és hiányossággal találkozunk, amelyek rontják egy weboldal teljesítményét. Szerencsére a rendelkezésünkre álló SEO eszközök segítségével ezek kivétel nélkül orvosolhatók.

Az alábbiakban betekintést nyújtunk korábbi projektjeinkbe és a keresőoptimalizálás rejtelmeibe.

SEO siker linképítéssel biztosítási területen

Megannyi sikersztorival lettünk gazdagabbak mi és ügyfeleink is az évek során, legyen szó bármilyen nehéz területről vagy nagy versenyről az adott iparágban. Az elmúlt fél évben egy újabb ilyen kimagasló eredménnyel záródó projektnek lehettünk a részesei, méghozzá egy elég kompetitív témában: biztosítási területen.

Így szereztünk 27.000 látogatót hat hónap alatt

A Szotar.net egy többnyelvű online szótár. A fizetős szolgáltatásokat jelenleg a professzionális felhasználók veszik igénybe, de a megbízó – Akadémiai Kiadó – nyitni szeretett volna a szélesebb rétegek felé. Az ehhez vezető első lépés a szolgáltatás és a márka ismertségének növelése.

seo esettanulmány

Keresőoptimalizálás siker a konyhából – Street Kitchen SEO esettanulmány 2.0

Hányszor tesszük fel magunknak a kérdést: mit főzzek vacsorára, mi legyen itthon az ebéd? Ilyenkor mindannyian a telefonunkért, laptopunkért nyúlunk, hogy az interneten keressünk teljesen új recepteket, vagy éppen megunt fogásaink felfrissítéséhez találjunk szuper tippeket.

webshop seo

Webshop SEO siker: 216.000 organikus látogató 24 hónap alatt

A webáruházak keresőoptimalizálása különösen megtérülő projekt lehet, mivel az organikus találatokról átkattintó látogatók a fizetett hirdetéseknél általában jobban konvertálnak.

MeRSZ esettanulmány

Háromszoros forgalomnövekedés három hónap alatt – MeRSZ

A MeRSZ a magyarul elérhető legnagyobb online okoskönyvtár, amely több száz tankönyvet tartalmaz a legkülönbözőbb tudományterületekről. A SEO projektet megelőzően a MeRSZ napi átlagos organikus forgalma 100-200 között mozgott.

EON KomfortZóna Esettanulmány: 0-ról 119,128 látogató SEO-val

A SEO projekt megkezdésekor a KomfortZóna teljes új weboldalként funkcionált, nulla látogatóval. Így különösen nagy kihívás volt organikus forgalmat terelni az oldalra, ezzel pedig potenciális ügyfeleket hozni az EON számára!

1.5x forgalomnövekedés weboldal költöztetés után: Street Kitchen esettanulmány

A projekt keretében a Streetkitchen.hu és a Zé Magazin online gasztrooldalak egyesítésében segédkeztünk keresőoptimalizálási szempontok figyelembevételével. Szerepünk egy részletes elemzés elkészítésében, illetve egy arra épülő akcióterv kidolgozásában állt.

SEO projekt egy pénzügyi oldalnál. 12%-os forgalomnövekedés. Hetente.

Pénzügyi témában keresőoptimalizálás projekten dolgozni az egyik legnagyobb, de egyben a legizgalmasabb kihívások közé tartozik.
Itt ugyanis számos erős szereplővel kell megbirkózni az első helyezésekért.

Megéri SEO alapon tervezni a tartalommarketinget – The Medical Futurist

A Medical Futurist csapata azon dolgozik, hogy bemutassa a legfrissebb híreket, és a legizgalmasabb történéseket az egészséget segítő digitális technológiákról. A weboldal nem csak potenciális páciensekhez szól, hanem szakértőket, orvosokat is megszólít.

B2B Keresőoptimalizálás és Inbound Marketing – UX studio

A UX studio csapatának elsődleges célkitűzése weboldaluk organikus forgalmának növelése volt, melyen keresztül új ügyfeleket szerezhetnek. A keresőoptimalizálás segített abban, hogy a csapat elérje a célját.

AJÁNLATKÉRÉS

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet? Töltsd ki az űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Beszéljünk!