Munkánk során számos olyan problémával és hiányossággal találkozunk, amelyek rontják egy weboldal teljesítményét. Szerencsére a rendelkezésünkre álló SEO eszközök segítségével ezek kivétel nélkül orvosolhatók.

Az alábbiakban összeállítottunk neked néhány olyan esettanulmányt, amelyek betekintést nyújtanak korábbi projektjeinkbe.

Street Kitchen SEO

1.5x forgalomnövekedés weboldal költöztetés után: Street Kitchen esettanulmány

A projekt keretében a Streetkitchen.hu és a Zé Magazin online gasztrooldalak egyesítésében segédkeztünk. Szerepünk egy részletes elemzés elkészítésében, illetve egy arra épülő akcióterv kidolgozásában állt.

Bank SEO

SEO projekt egy pénzügyi oldalnál. 12%-os forgalomnövekedés. Hetente.

Pénzügyi témában keresőoptimalizálás projekten dolgozni az egyik legnagyobb, de egyben a legizgalmasabb kihívások közé tartozik.

Medical Futurist SEO

Megéri SEO alapon tervezni a tartalommarketinget – The Medical Futurist

A Medical Futurist csapata azon dolgozik, hogy bemutassa a legfrissebb híreket, és a legizgalmasabb történéseket az egészséget segítő digitális technológiákról. A weboldal nem csak potenciális páciensekhez szól, hanem szakértőket, orvosokat is megszólít.

ux studio seo project

B2B Keresőoptimalizálás és Inbound Marketing – UX studio

A UX studio csapatának elsődleges célkitűzése weboldaluk organikus forgalmának növelése volt, melyen keresztül új ügyfeleket szerezhetnek. A keresőoptimalizálás segített abban, hogy a csapat elérje a célját.

AJÁNLATKÉRÉS

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet? Töltsd ki az űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Beszéljünk!