Referenciák

Munkánk során számos olyan problémával és hiányossággal találkozunk, amelyek rontják egy weboldal teljesítményét. Szerencsére a rendelkezésünkre álló SEO eszközök segítségével ezek kivétel nélkül orvosolhatók.

Az alábbiakban betekintést nyújtunk korábbi projektjeinkbe és a keresőoptimalizálás rejtelmeibe.

Mersz esettanulmány

Nulláról havi 50.000+ organikus látogatóig (18 hónap alatt)

A MeRSZ a magyarul elérhető legnagyobb online okoskönyvtár, amely több száz magyar nyelvű kézikönyvet, szakkönyvet, és felsőoktatási tankönyvet tartalmaz a legkülönbözőbb tudományterületekről. Most egy esettanulmány segítségével mutatjuk be, milyen eredményeket tudunk elérni másfél éves projekt alatt. Havi 50 ezer organikus látogatóhoz mit szólnál?

A Szotar.net sikertörténet folytatódik

A Szotar.net sikertörténet folytatódik

Hat hónap alatt 27.000, 16 hónap alatt 533.000 organikus látogató. Ami kell hozzá: világos üzleti cél, szakértelemmel összeállított SEO stratégia és növekedési program, precíz kivitelezés és folyamatosan munka. A jól végzett keresőoptimalizálás pedig meghozza gyümölcsét, ami a Szotar.net esetében szűk másfél év után mára már közel 70 ezer havi látogatót jelent.

SEO siker linképítéssel biztosítási területen

Megannyi sikersztorival lettünk gazdagabbak mi és ügyfeleink is az évek során, legyen szó bármilyen nehéz területről vagy nagy versenyről az adott iparágban. Az elmúlt fél évben egy újabb ilyen kimagasló eredménnyel záródó projektnek lehettünk a részesei, méghozzá egy elég kompetitív témában: biztosítási területen.

Így szereztünk 27.000 látogatót hat hónap alatt

A Szotar.net egy többnyelvű online szótár. A fizetős szolgáltatásokat jelenleg a professzionális felhasználók veszik igénybe, de a megbízó – Akadémiai Kiadó – nyitni szeretett volna a szélesebb rétegek felé. Az ehhez vezető első lépés a szolgáltatás és a márka ismertségének növelése.

seo esettanulmány

SEO siker a konyhából – Street Kitchen SEO esettanulmány 2.0

Hányszor tesszük fel magunknak a kérdést: mit főzzek vacsorára, mi legyen itthon az ebéd? Ilyenkor mindannyian a telefonunkért, laptopunkért nyúlunk, hogy az interneten keressünk teljesen új recepteket, vagy éppen megunt fogásaink felfrissítéséhez találjunk szuper tippeket.

AJÁNLATKÉRÉS

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet? Töltsd ki az űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.