SEO Blog

A blogunk írása során a célunk:

Több értéket adni ingyen, mint mások pénzért.

Munkánk során számos olyan problémával és hiányossággal találkozunk, amelyek rontják egy weboldal teljesítményét. Az évek során megszerzett tapasztalatunk és a rendelkezésünkre álló SEO eszközök segítségével ezek kivétel nélkül orvosolhatók.

Az alábbiakban betekintést nyújtunk a munkánk során szerzett tapasztalatainkba és a keresőoptimalizálás rejtelmeibe.

mesterséges intelligencia

AI a keresőoptimalizálásban: Mit hoz a jövő azoknak, akik nem akarnak lemaradni a találati lista éléről?

Weboldal tulajdonosként ma már elengedhetetlen, hogy ismerd a keresőoptimalizálás alapjait, ha szeretnél láthatóvá válni a keresőben. A mesterséges intelligencia térhódítása pedig a SEO világát sem kerülte el, így egyre nagyobb szerepet tölt be a keresőoptimalizálási folyamatokban is. Előbb utóbb tehát elkerülhetetlen, hogy a mindennapjaink részévé váljon az AI használata az élet számos területén.
Cikkünkben áttekintjük az AI kialakulását, felhasználási lehetőségeit, a SEO alapfogalmait, a két terület egymásra hatását és hozunk néhány gyakorlati tippet is számodra.

Magyar E-kereskedelem Napja konferencia logója

Így telt a 2024-es Magyar E-Kereskedelem Napja a BP Digital szemével

A webshop tulajdonosoknak egy rendkívül versengő környezetben kell megállniuk a helyüket hazai és nemzetközi környezetben egyaránt. A Magyar E-Kereskedelem Napja (EKERNAP) alkalmából azonban jó volt látni, hogy sokan ismerősként köszöntik már egymást és mindenkinek a fejlődés a célja.
Az év eleji Marketing Fesztiválhoz hasonlóan, a BP Digital ismét képviseltette magát a kiállítók és az előadók között egyaránt. A finom macaronok mellett, különleges kedvezményekkel is készültünk a konferencián résztvevők számára. Cikkünkben beszámolunk róla, mi hogyan éltük meg ezt a napot!

Hogyan kapcsolódik egymáshoz a felhasználói élmény és a SEO?

A Google és egyéb keresőmotorok algoritmusainak folyamatos változásával egyre fontosabb szerepet kap a weboldalak esetében a felhasználói élmény.
Cikkünkben bemutatjuk a felhasználói élmény fontos tényezőit, hogyan kapcsolódik össze a SEO-val, és egyúttal tippeket adunk arra vonatkozóan, hogy a te weboldalad is minél jobban megfeleljen ezeknek a metrikáknak.

A sikeres cégépítés kulcsa blog cover.

A sikeres cégépítés kulcsa –Út a BP Digital megalapításáig

Egy vállalkozás indítása nem kis feladat, rengeteg erő és kitartás kell ahhoz, hogy újra és újra talpra tudj állni, majd ugyanolyan lendülettel folytatni. Készítettünk egy interút Szesztay Péterrel, a BP Digital tulajdonos- ügyvezetőjével, mely során arra voltunk kíváncsiak, milyen vállalkozói utat járt be a BP Digital létrejöttéig, milyen célokat tűzött ki maga elé, és hogy visszatekintve milyen tanulságokat von le az eltelt évek kapcsán.

Munkaerő-kölcsönzők SEO esettanulmány blog cover.

Hogyan teljesítenek a munkaerő-kölcsönző vállalatok a Google-ben?

A munkaerő-kölcsönzés hazánkban egy elterjedt foglalkoztatási forma. Az évek során egyre több erre szakosodott cég alakult, akik hol máshol, ha nem az interneten keresztül szeretnék megtalálni az általuk kínált pozícióra a legmegfelelőbb munkavállalót. Cikkünkben az iparág ismert és kevésbé ismert szereplőit vizsgáljuk meg SEO-szempontok mentén.

Magyar Marketing Fesztivál logó

Beszámoló a Magyar Marketing Fesztivál 2024-ről

Összegyűjtöttük a 2024-es Magyar Marketing Fesztivál legemlékezetesebb pillanatait és tanulságait, hogy akkor se maradj le, ha most nem tudtál ott lenni. Az alábbiakban olvashatsz a sikeres vezető jellemvonásairól, a munka-magánélet egyensúlyának megteremtéséről, hasznos közösségi média trükkökről, mesterséges intelligenciáról és hatásáról a keresőoptimalizálásra.

Forgalomszerzés blogcikk kiemelt képe

Forgalomszerzési tippek induló vállalkozások számára

Neked ajánljuk ezt a cikket akkor is, ha újonnan induló weblapod van, de akkor is, ha már egy ideje él az oldal, viszont a forgalommal nem vagy elégedett. Összeszedtünk néhány alapvető forgalomszerzési módszert és tippet, amelyek segíthetnek weboldalad látogatottságának növelésében.

Cégépítés blogcikk kiemelt képe

Marketingről őszintén cégvezetőknek

Számos cégvezetővel találkozom, akikben felmerül a gondolat / nyomás, hogy jelen legyenek-e online. Az alábbiakban összegyűjtöm, hogy szerintem kinek, miért és hogyan éri meg online jelenlétet építeni.

AJÁNLATKÉRÉS

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet? Töltsd ki az űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.