SEO Blog

A blogunk írása során a célunk:

Több értéket adni ingyen, mint mások pénzért.

Munkánk során számos olyan problémával és hiányossággal találkozunk, amelyek rontják egy weboldal teljesítményét. Az évek során megszerzett tapasztalatunk és a rendelkezésünkre álló SEO eszközök segítségével ezek kivétel nélkül orvosolhatók.

Az alábbiakban betekintést nyújtunk a munkánk során szerzett tapasztalatainkba és a keresőoptimalizálás rejtelmeibe.

TOP SEO beállítások- cover photo

Top 10 legfontosabb technikai SEO-beállítás

Egy weboldal Google-ben való megjelenése rengeteg olyan tényezőtől függ, amelyekre a webhelytulajdonosnak jelentős ráhatása van. Ilyenek például a weboldal technikai SEO-beállításai.
Ebben a cikkben szeretnénk egy kis összefoglalást mutatni arról, mire érdemes figyelni egy weboldal létrehozásánál és karbantartásánál

Leadgenerálás-kisokos – Te hogyan szerzed az érdeklődőket?

Az újkori marketingszemlélet, az inbound marketing szerves részét képezi a márkád iránt érdeklődő emberek felkutatása, megszerzése és megtartása.
A leadgenerálás ennek a folyamatnak az a része, amikor egy látogatóból érdeklődő lesz.

Leglátogatottabb magyar weboldalak SEO mérőszámai

Cikkünkben górcső alá vesszük a magyar web legértékesebb 100 oldalát, kategóriánként kiemelve a 10 legeredményesebbet. Első körben a látogatottságot befolyásoló számokra vetünk egy pillantást, majd a SEO szempontból is fontos mérőszámokon szaladunk végig.

mesterséges intelligencia

Hogyan formálja át a mesterséges intelligencia a keresőoptimalizálást?

2023 kétségtelenül a mesterséges intelligencia térhódításának az éve. Negyedik ipari forradalomként is emlegetik az elmúlt évek digitális fejlődését, amelyet a ChatGPT széles körben való elterjedése tett hatványozottan igazzá.
Ebben a cikkben most azt vizsgáljuk meg, vajon milyen következményekre lehet számítani az AI elterjedésével a SEO világában.

flottakezelés

Flottakezelés iparágelemzés

Ha egy cég flottakezelés szolgáltatást keres, jó eséllyel a Google-ben is megnézi a lehetőségeit.
Tanulmányunkban bemutatjuk, hogy melyek a legkeresettebb kulcsszavak a flottakezelés / autólízing témakörében, és hogy jelenleg kik a top szereplők a fontosabb SEO mutatók alapján.

google algoritmus frissítések

Google algoritmus frissítések és változások

A folyamatosan frissülő cikkünkben a változások nyomon követése és az optimalizációs lehetőségek keresése érdekében összegyűjtöttünk minden eddigi google algoritmus frissítést és folyamatosan bővítjuk az oldalt a legújabb hírekkel.

Mi az az inbound marketing?

Te is érzed már, hogy leáldozott a telemarketing kora? Ha szeretnéd bebizonyítani a célközönségednek, hogy valóban értesz ahhoz, amit kínálsz, akkor az inbound marketing a te utad! A cikkben szó lesz az inbound és outbound marketingről, az inbound marketing eszközökről és a hatékony inbound marketing stratégia kialakításáról.

AJÁNLATKÉRÉS

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet? Töltsd ki az űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.