SEO Blog

A blogunk írása során a célunk:

Több értéket adni ingyen, mint mások pénzért.

Munkánk során számos olyan problémával és hiányossággal találkozunk, amelyek rontják egy weboldal teljesítményét. Az évek során megszerzett tapasztalatunk és a rendelkezésünkre álló SEO eszközök segítségével ezek kivétel nélkül orvosolhatók.

Az alábbiakban betekintést nyújtunk a munkánk során szerzett tapasztalatainkba és a keresőoptimalizálás rejtelmeibe.

Tartalommarketing

Tartalommarketing – Hogyan kezdj bele a tartalomgyártásba?

A tartalommarketingnek fontos szerepe van a márkaismertség megteremtésében és a vásárláshoz szükséges bizalom, ügyfélkapcsolat kiépítésében. SEO szempontból sem elhanyagolható a jelentősége. Lényege, hogy releváns és értékes tartalmak létrehozásával megfogd és fenntartsd célközönséged figyelmét, végső soron pedig vásárlásra ösztönözd őket.
Cikkünkben az első lépések megtételéhez szükséges hasznos tippeket foglaljuk össze a tartalomgyártáshoz.

mesterséges intelligencia

SEO és a mesterséges intelligencia szövegírás, avagy mit bízhatsz az AI-ra?

Az elmúlt években a mesterséges intelligencia szövegírás terén elért eredményei egyértelműen új szintre emelték az online tartalomgyártást. Cikkünkből nem csak megtudhatod hogyan fejlődött a mesterséges intelligencia a szövegírásban, hanem hasznos tippeket is adunk azzal kapcsolatban, hogyan használhatod az AI-t a tartalomgyártásban, miként könnyítheti meg a mindennapi munkádat.

404 hiba- BP Digital blog cover fotó

404 Not Found: a hibakód megértése és javítása

A 404 hiba a leggyakoribb webes hibaüzenetek egyike. Gondolj bele, mi történik a látogatóiddal, ha a te oldaladon futnak bele egy ilyen hibaüzenetbe? Arról nem is beszélve, hogy a Google is rossz szemmel néz az úgynevezett törött linkekre, így hátrébb sorolhatja honlapod a találati listán, ami tovább rontja a forgalmad. Cikkünkben áttekintjük, hogy mik hathatnak negatívan a weboldalad forgalmára, megmagyarázzuk, mi az a 404 hiba, hogyan hat a keresőoptimalizálásra és hogyan lehet kijavítani.

Kulcsszó keresés- BP Digital blog cover fotó

Kulcsszó keresés a gyakorlatban: tippek a sikeres SEO-hoz

Kulcsszavak nélkül nincs keresőoptimalizálás. Ahelyett, hogy a megérzéseidre hallgatnál, mutatunk pár tippet és eszközt a kulcsszó kereséshez! Először átnézzük, hogyan is járul hozzá pontosan célközönséged eléréséhez a kulcsszókutatás, utána megmutatjuk a legnépszerűbb módszereket a kulcsszavak keresésére, végül pedig hozunk néhány tippet, hogy megéri-e fizetős alkalmazást használni, vagy inkább az ingyenes megoldások mellett tedd le a voksod.

A havidíjas keresőoptimalizálás

A havidíjas keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás a marketingmix elengedhetetlen része. Érdemes lehet olyan ügynökségre, szakemberekre bíznod a munkát, akik leveszik a terhet a válladról. Többféle konstrukció szerint dolgozhatsz együtt egy SEO ügynökséggel. de a legelterjedtebb a havidíjas keresőoptimalizálás. Ebben a cikkünkben segítünk eligazodni a SEO szolgáltatások mezején és igyekszünk támpontot nyújtani, hogy melyik megoldás lehet számodra a legoptimálisabb!

Blog cover, Google API dokumentáció szivárgás, SEO konklúziók

10 SEO-konklúzió a Google API-dokumentációjának kiszivárgásával kapcsolatban

A 2024. március 27. és május 7. közötti időszakban a Google keresési algoritmusának API-dokumentációja kikerült a GitHubra, és ez idő alatt elérhető volt az interneten. Több egykori és jelenlegi Google-dolgozó is megerősítette ennek hitelességét, a SEO szakma pedig azonnal rá is ugrott. Elkezdtük kielemezni, hogy jobban megértsük, milyen szempontok alapján rangsorolja a keresőben megjelenő weboldalakat a Google.

Blog cover, Erősödj organikusan a Temuval szemben blogcikk, BP Digital

Nem bírod tartani a lépést a Temuval PPC-ben? Erősödj organikusan!

Teljesen érthető, hogy egyes kereskedőket bosszant a Temu üzletpolitikája, sokan igazságtalannak tartják, hogy neki azért sikerül, mert kifogyhatatlan tőke folyik be a zsebébe. De őszintén! Tudsz ellene tenni bármit is? A legjobb, amit tehetsz, hogy lokális szinten felveszed a harcot ellene – mi ebben szeretnénk neked segíteni.

Mindenképp olvasd el a cikket akkor is, ha érintett vagy a témában és akkor is, ha nem, hiszen számos, Temutól független ötletet találsz, amivel tovább növelheted vállalkozásod eredményességét.

Blog cover- SEO megtérülése blogcikk, BP Digital

A keresőoptimalizálás megtérülésének számítása (ROI), hogy lásd, megéri-e SEO-ba fektetned!

„Mikor fog megtérülni a keresőoptimalizálás?”
Üzletemberek lévén mi is tisztában vagyunk azzal, hogy a számok igenis fontosak. Ezért létrehoztunk az e-kereskedelem szereplőinek egy olyan számítási módszert, mellyel konkrét válaszokat kaphatnak a SEO-projekt megtérülésére vonatkozóan.
Neked szól a cikkünk, ha webáruházat üzemeltetsz és még nem vagy elköteleződve a SEO mellett, mert bizonytalannak láttad annak megtérülését.

mesterséges intelligencia

AI a keresőoptimalizálásban: Mit hoz a jövő azoknak, akik nem akarnak lemaradni a találati lista éléről?

Weboldal tulajdonosként ma már elengedhetetlen, hogy ismerd a keresőoptimalizálás alapjait, ha szeretnél láthatóvá válni a keresőben. A mesterséges intelligencia térhódítása pedig a SEO világát sem kerülte el, így egyre nagyobb szerepet tölt be a keresőoptimalizálási folyamatokban is. Előbb utóbb tehát elkerülhetetlen, hogy a mindennapjaink részévé váljon az AI használata az élet számos területén.
Cikkünkben áttekintjük az AI kialakulását, felhasználási lehetőségeit, a SEO alapfogalmait, a két terület egymásra hatását és hozunk néhány gyakorlati tippet is számodra.

AJÁNLATKÉRÉS

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet? Töltsd ki az űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.