SEO Blog

A blogunk írása során a célunk:

Több értéket adni ingyen, mint mások pénzért.

Munkánk során számos olyan problémával és hiányossággal találkozunk, amelyek rontják egy weboldal teljesítményét. Az évek során megszerzett tapasztalatunk és a rendelkezésünkre álló SEO eszközök segítségével ezek kivétel nélkül orvosolhatók.

Az alábbiakban betekintést nyújtunk a munkánk során szerzett tapasztalatainkba és a keresőoptimalizálás rejtelmeibe.

Keresőmotorok blogcikk blog cover fotó

A keresőmotorok világa: rangsorolási tényezők és SEO stratégiák

A keresőmotor optimalizálás célja, hogy weboldaladat a lehető legjobb helyre juttassa a találati listákon, ami nemcsak az oldal látogatottságát, de a potenciális ügyfelek számát is növeli. Bár a keresőmotorok “természete” olykor elég szeszélyesnek tűnhet, cikkünkből megismerheted az alapvető működési elveket, valamint hasznos tanácsokat is adunk ahhoz, hogyan járhatsz a kedvükben, hogy minél jobb pozíciókban rangsorolják az oldalad.

Kulcsszavak a szövegben blog cover fotó

Hogyan használd a kulcsszavakat a szövegben?

Tudni szeretnéd, hogyan befolyásolják a kulcsszavak a keresőmotorok rangsorolását? Érdekel, hogyan helyezheted el őket a szövegben úgy, hogy valóban beváltsák a kívánt eredményeket? Cikkünkben olyan tippeket mutatunk, melyek segítségével te is hatékonyan használhatod a kulcsszavakat a tartalmaidban, hogy a látogatók és a keresőmotorok érdeklődését egyaránt felkeltsd.

felkapott keresések blog cover fotó

A 2023-as hazai Google felkapott keresések: mit mutatnak a trendek?

A keresések több mint 90%-a a Google-ön keresztül zajlik. Ha tudod, mi érdekli a felhasználókat, mire keres a célközönséged, nemcsak tartalmaidat optimalizálhatod megfelelőbben, hanem termékeidet, szolgáltatásaidat is potenciális vevőid igényeihez alakíthatod. Ezáltal pedig közvetetten növelheted bevételeidet is. Mutatjuk, hogyan!

keresőmarketing blog cover fotó

A keresőmarketing titkai, avagy hogyan érj el kimagasló eredményeket?

Ma már egyetlen online vállalkozás sem lehet igazán sikeres megfelelő keresőmarketing nélkül. Ahhoz azonban, hogy sikeresen használd, érdemes tisztában lenned néhány fontos fogalommal, valamint a különböző keresőmarketing eszközök főbb funkcióival.
Cikkünkben ezek között segítünk eligazodni, illetve tippeket is adunk ahhoz, hogyan használhatod őket hatékonyan a digitális marketing stratégiádban.

Tartalommarketing

Tartalommarketing – Hogyan kezdj bele a tartalomgyártásba?

A tartalommarketingnek fontos szerepe van a márkaismertség megteremtésében és a vásárláshoz szükséges bizalom, ügyfélkapcsolat kiépítésében. SEO szempontból sem elhanyagolható a jelentősége. Lényege, hogy releváns és értékes tartalmak létrehozásával megfogd és fenntartsd célközönséged figyelmét, végső soron pedig vásárlásra ösztönözd őket.
Cikkünkben az első lépések megtételéhez szükséges hasznos tippeket foglaljuk össze a tartalomgyártáshoz.

mesterséges intelligencia

SEO és a mesterséges intelligencia szövegírás, avagy mit bízhatsz az AI-ra?

Az elmúlt években a mesterséges intelligencia szövegírás terén elért eredményei egyértelműen új szintre emelték az online tartalomgyártást. Cikkünkből nem csak megtudhatod hogyan fejlődött a mesterséges intelligencia a szövegírásban, hanem hasznos tippeket is adunk azzal kapcsolatban, hogyan használhatod az AI-t a tartalomgyártásban, miként könnyítheti meg a mindennapi munkádat.

404 hiba- BP Digital blog cover fotó

404 Not Found: a hibakód megértése és javítása

A 404 hiba a leggyakoribb webes hibaüzenetek egyike. Gondolj bele, mi történik a látogatóiddal, ha a te oldaladon futnak bele egy ilyen hibaüzenetbe? Arról nem is beszélve, hogy a Google is rossz szemmel néz az úgynevezett törött linkekre, így hátrébb sorolhatja honlapod a találati listán, ami tovább rontja a forgalmad. Cikkünkben áttekintjük, hogy mik hathatnak negatívan a weboldalad forgalmára, megmagyarázzuk, mi az a 404 hiba, hogyan hat a keresőoptimalizálásra és hogyan lehet kijavítani.

Kulcsszó keresés- BP Digital blog cover fotó

Kulcsszó keresés a gyakorlatban: tippek a sikeres SEO-hoz

Kulcsszavak nélkül nincs keresőoptimalizálás. Ahelyett, hogy a megérzéseidre hallgatnál, mutatunk pár tippet és eszközt a kulcsszó kereséshez! Először átnézzük, hogyan is járul hozzá pontosan célközönséged eléréséhez a kulcsszókutatás, utána megmutatjuk a legnépszerűbb módszereket a kulcsszavak keresésére, végül pedig hozunk néhány tippet, hogy megéri-e fizetős alkalmazást használni, vagy inkább az ingyenes megoldások mellett tedd le a voksod.

A havidíjas keresőoptimalizálás

A havidíjas keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás a marketingmix elengedhetetlen része. Érdemes lehet olyan ügynökségre, szakemberekre bíznod a munkát, akik leveszik a terhet a válladról. Többféle konstrukció szerint dolgozhatsz együtt egy SEO ügynökséggel. de a legelterjedtebb a havidíjas keresőoptimalizálás. Ebben a cikkünkben segítünk eligazodni a SEO szolgáltatások mezején és igyekszünk támpontot nyújtani, hogy melyik megoldás lehet számodra a legoptimálisabb!

AJÁNLATKÉRÉS

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet? Töltsd ki az űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.