Lépj velünk kapcsolatba!

Írj egy üzenetet vagy keress minket elérhetőségeinken!

A kitöltés kötelezettségmentes.

Ők már minket választottak!

bónusz brigád logo
E.ON logo
book24
Media Markt logo
Linde logo
Akadémiai Kiadó logo
Egészség kalauz logo
Euronics logo
Scitec Nutrion logo
Shop Builder logo
streetkitchen
Blikk logó
Nagynap logo
Róbert Magán Kórház logo

Rólunk mondták

Szakmailag és emberileg is nagyon ajánlom a BP Digital csapatát. Kevés nemzetközi tapasztalattal és referenciával rendelkező SEO ügynökség van a magyar piacon ezért, ha valaki export terjeszkedés előtt áll, akkor a szakértelmükre bátran támaszkodhat. Emberközeli és transzparens kommunikációjuk segít, hogy elégedett ügyfélnek mondhassam magunkat.

Tóth Szabolcs

Head of Ecommerce – BioTechUSA

A BP Digital segítségével jelentős eredményeket sikerült elérni webáruházunk keresőoptimalizálása során. A velük történő gyors kommunikáció, hatékony közös munkát eredményezett.

Külön köszönet, hogy csapatuk valóban időt fektetett az igényeink megértésére és ennek megfelelően a közösen kialakított stratégiát sikeresen hajtották végre, ami mára az organikus forgalmunkon is meglátszik.

Kiss Kata

Account manager – Book24

streetkitchen

A BP Digitallal több sikeres projekten vagyunk túl. A csapat szakmailag kimagasló tudással rendelkezik, emellett az emberi kapcsolatokra és rendszeres kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetnek. A projektek a megbeszélt ütemben és eredményesen haladtak, így kifejezetten elégedettek vagyunk. Csak ajánlani tudom másoknak is a közös munkát a BP Digitallal.

Ujvári-Kovács Edina

Street Kitchen

Publish Drive

Szuper csapat, élmény volt velük együtt dolgozni. Eredményeket szállítanak az előre egyeztetett céloknak megfelelően, ami megkönnyíti a munkánkat. Segítségükkel sikerült betörnünk a nemzetközi piacra és releváns ügyfeleket szereznünk.

Jentetics Kinga

CEO – PublishDrive

BENU gyógyszertárak logo

Szakmailag rendkívül felkészült csapat, remek hozzáállás a feladatokhoz és az ügyfélhez egyaránt. Tökéletesen megértik az ügyfelek igényeit, gyorsan és profin dolgoznak. Az eredmények már rövid időn belül látványosak voltak.

Szombati Gergő

Head of Online – BENU Gyógyszertárak

Az együttműködés során stratégiailag kiemelkedő, fontos területeken értünk el komoly fejlődést. A kimagasló SEO eredményeket a BP Digital szakmai támogatása, gördülékeny projektmenedzsmentje és kapcsolattartása tette lehetővé.

Rátai Ákos

Akadémiai Kiadó Zrt.

Mi történik az ajánlatkérés után?

1

MEGÉRTJÜK

Felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetünk üzleti és SEO céljaid kapcsán, valamint bekérjük az ajánlatunk elkészítéséhez szükséges információkat.

2

MEGVIZSGÁLJUK

Készítünk egy elemzést, aminek segítségével Te is és mi is objektíven látni fogjuk milyen potenciál van a projektedben SEO szempontból és milyen lépések és erőforrások vezetnek a sikerre.

3

MEGOLDJUK

Az ajánlatunk elfogadása és a szerződéskötés után csapatunk készen áll, hogy növekvő pályára állítsuk organikus forgalmad.

Több organikus forgalmat és jobb helyezéseket szeretnél?

Lépj velünk kapcsolatba!

Ujhelyi Georgina

Ujhelyi Georgina

account director

A kitöltés kötelezettségmentes.