SEO Tanácsadás

Full-stack SEO ügynökségként a keresőoptimalizálás minden területét lefedjük és ellátjuk. Ügyfeleinknek teljeskörűen menedzseljük az organikus megjelenéseit és forgalmát, azonban sokszor találkozunk olyan esettel, amikor csak pár kérdést, esetleg egy konkrét problémát vagy épp dilemmát kell megoldani. Ekkor jön jól óradíjas tanácsadásunk.

Kinek szól a SEO tanácsadás?

Legyen szó akár egy még csak ötletelési fázisban lévő projektről vagy egy már elkészült SEO stratégiáról, mi segítünk átlendülni a problémákon és megválaszoljuk kérdéseidet. Minden esetben felmérjük igényeidet és szükségleteidet, megválaszoljuk keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdéseidet, és konkrét javaslatokat adunk a következő lépésekre. 

Ha még nem vagy biztos abban, hogy hogyan érdemes felépíteni egy SEO projektet, vagy konkrét probléma kapcsán van szükséged tanácsra, segítünk megtalálni a megoldást.

Saját SEO szakember

SEO szakértőkből álló csapatunk tagjai kivétel nélkül proaktív és stratégiai szemlélettel rendelkeznek, akik többek között az alábbi témakörök kapcsán tudnak segíteni neked:

Technikai SEO

Akár egy aprónak tűnő technikai hiba is könnyen SEO katasztrófához vezethet. Ha te, vagy a webfejlesződ nem biztos egy kérdésben, akkor több éves tapasztalatunkkal és bevált példákon keresztül segítünk megoldani azt.

Kulcsszókutatás

Szeretnéd, hogy a nulláról kutassuk fel üzleted számára fontos kulcsszavakat? Úgy érzed, tudod, hogy mik a számodra megcélzandó kifejezések, mégsem vagy benne biztos, hogy üzletileg releváns és eredményt hozó kulcsszavak kerültek a stratégiába? Esetleg érdekel, hogyan kell jól használni a kulcsszókutatási eszközöket? Mindenre vannak válaszaink!

Versenytárselemzés

Régóta jelen vagy a piacon és jobban is ismered az iparágad, mint bárki más, a versenytársak mégis megelőznek az organikus találatok között? Segítünk megtalálni a kapaszkodókat, és meghatározzuk mennyi idő, energia szükséges és milyen költségráfordítás indokolt a jobb eredmények eléréséhez.

Tartalommarketing

Validáltatnád a már meglévő tartalommarketing-stratégiád, esetleg szükséged lenne egy újra? Legyen a célod a lead-generálás vagy épp márkád építése, mi segítünk, hogy valós eredményeket tudj elérni!

SEO szövegírás

Nem teljesítenek jól a tartalmaid a találati listákon, mégsem szeretnéd házon kiszervezni a szövegírást? Több szerkesztőséget, szövegíró csapatot tanítottunk már meg valóban működő, jól teljesítő és mérhető tartalmat írni, neked is fogunk tudni újat mondani.

Linképítés

Nem tudod, hogyan kezdj neki, nem vagy biztos benne, jelenleg jól csinálod-e a linképítést, esetleg stratégiai dilemma előtt állsz? Sok ezer épített linkkel a hátunk mögött biztosan működő és biztonságos tanácsokat tudunk adni számodra az off-page SEO minden területén.

SEO Monitoring

Nem egyértelmű számodra a Search Console felülete és riportjai? Látszólag bíztatóak a helyezéseid, mégsem érkezik elegendő organikus forgalom oldaladra? Nem tudsz kiigazodni a számok között? Segítünk megérteni és jól mérhetővé tenni az eredményeket.

Egyedi SEO problémák…

…amikbe már akár több korábbi SEO szakember vagy ügynökség bicskája is beletört. Sajnos a fenti területekhez mindenki (is) ért. Sok ügyfelünk égette már meg magát, mielőtt hozzánk fordult volna. 

Referenciáink jól mutatják, hogy SEO kapcsán nem ismerünk határokat.

SEO tanácsadás menete

Miután felvetted velünk a kapcsolatot, bekérünk tőled minden fontos információt, amire szükségünk lehet a helyzet pontos megértéséhez, és ha szükséges, akkor előre elvégezzük a háttérmunkát. Így a konzultáció teljes ideje alatt csak a konkrét javaslatokra és a következő lépésekre tudunk koncentrálni.

A megbeszélés alatt lehetőséged lesz kérdezni bármiről, amit fontosnak tartasz a weboldalad szempontjából. Nincsen rossz vagy tabu kérdés, ahogy részünkről sincs elhallgatott információ: ha személyre szabott SEO tanácsra van szükséged, akkor itt vagyunk számodra és konkrét, azonnal használható megoldásokkal segítünk téged céljaid elérésében.

Példák az elérhető eredményekre

Tekintsük át közösen nehézségeidet, oldjuk meg problémáidat és állítsuk növekedési pályára weboldalad organikus forgalmát!

AJÁNLATKÉRÉS

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet? Töltsd ki az űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Mi történik ajánlatkérés után?

  • 1. Egyeztetés

    Miután kitöltötted a kapcsolati űrlapot egyeztetünk veled céljaidról, egyedi ajánlat elkészítéséhez szükséges infromációkat kérünk tőled.

  • 2. Egyedi elemzés és Ajánlat

    Személyre szabott ajánlatot küldünk számodra, amely az optimalizálási területek mellett, konkrét módszereket, költségkeretet és a projekt javasolt hosszát is tartalmazza.

  • 3. Közös munka

    Az ajánlat elfogadása és a szerződés megkötése után csapatunk készen áll, hogy növekvő pályára állítsuk organikus forgalmad.