SEO Megoldások

1

SEO tanácsadás

Felmérjük igényeidet, megválaszoljuk keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdéseidet és konkrét javaslatokat adunk a következő lépésekre.

2

Technikai SEO audit

Ha egy weboldal nem úgy teljesít, ahogy elvárható, sokszor a rossz technikai felépítés áll a háttérben. Egy audittal feltárjuk a hiányosságokat és tanácsokat adunk a helyes technikai beállításokra.

3

Versenytárselemzés

A SEO alapú versenytárselemzés keretében megvizsgáljuk versenytársaid SEO-tevékenységét és elért eredményeit. Az elemzés során iparág-specifikus támpontokat adunk weboldalad fejlesztéséhez és javaslatokat fogalmazunk meg.

4

Kulcsszókutatás

Felkutatjuk és kiválasztjuk azokat a kulcsszavakat és kifejezéseket, amelyekre érdemes tartalmat optimalizálni, és amelyek segítségével releváns forgalom terelhető a weboldaladra.

5

Tartalomstratégia

A kulcsszókutatás és a versenytárselemzés eredményei alapján kialakítjuk a tartalomstratégiát, amely meghatározza, hogy milyen bejegyzéseket, milyen időközönként, milyen témában és milyen kulcsszavakra érdemes publikálni a weboldaladon.

6

Tartalommenedzsment

Annak érdekében, hogy SEO-barát cikkek születhessenek, először wireframe vázlatokat készítünk, amelyek meghatározzák a megírandó cikk főbb tartalmi pontjait.

7

Keresőbarát szövegírás

Igény esetén – a wireframe-ek alapján – a cikkek szövegeit is elkészítjük. A keresőoptimalizált szövegírás során nemcsak a keresőrobotoknak igyekszünk megfelelni, hanem olyan tartalmat állítunk elő, amely valójában élvezetes olvasási élményt nyújt a célcsoportodnak.

8

Backlink audit

Megvizsgáljuk az oldaladra mutató linkeket, hivatkozásokat (backlinkek), – sőt versenytársaid backlinkjeit is és a kapott eredmények alapján összeállítjuk az új, minőségi linkek megszerzésére alkalmas vendégblogolási stratégiát.

9

Prémium linképítés

Felvesszük a kapcsolatot a potenciális backlink-oldalak szerkesztőivel és etikus formában, a számodra legrelevánsabb linkeket szerezzük meg.
Igény szerint a tartalommenedzsment során elkészült cikkek témái alapján külső oldalra is publikálunk új cikkeket.

10

Monitoring

Figyelemmel kísérjük és rendszeresen riportoljuk az oldal forgalmát, helyezéseit a keresőkben, illetve rendszeresen ellenőrizzük a versenytársak SEO tevékenységét. Az aktuális eredmények tükrében lehetőség nyílik a SEO stratégia optimalizálására.

Ajánlatkérés

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet?

Töltsd ki az űrlapunkat és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Egyeztessünk