SEO Megoldások

 • Technikai SEO audit

  Ha egy weboldal nem úgy teljesít, ahogy elvárható, sokszor a rossz technikai felépítés áll a háttérben. Egy audittal feltárjuk a hiányosságokat és tanácsokat adunk a helyes technikai beállításokra.

 • Versenytárselemzés

  A SEO alapú versenytárselemzés keretében megvizsgáljuk versenytársaid SEO-tevékenységét és elért eredményeit. Az elemzés során iparág-specifikus támpontokat adunk weboldalad fejlesztéséhez és javaslatokat fogalmazunk meg.

 • Kulcsszókutatás

  Felkutatjuk és kiválasztjuk azokat a kulcsszavakat és kifejezéseket, amelyekre érdemes tartalmat optimalizálni, és amelyek segítségével releváns forgalom terelhető a weboldaladra.

 • Tartalommarketing

  A kulcsszókutatás és a versenytárselemzés eredményei alapján kialakítjuk a tartalomstratégiát, amely meghatározza, hogy milyen bejegyzéseket, milyen időközönként, milyen témában és milyen kulcsszavakra érdemes publikálni a weboldaladon.

 • SEO Szövegírás

  A keresőoptimalizált szövegírás során nemcsak a keresőrobotoknak igyekszünk megfelelni, hanem olyan tartalmat állítunk elő, amely valójában élvezetes olvasási élményt nyújt a célcsoportodnak.

 • Prémium linképítés

  Felvesszük a kapcsolatot a potenciális backlink-oldalak szerkesztőivel és etikus formában, a számodra legrelevánsabb linkeket szerezzük meg. Igény szerint a tartalommenedzsment során elkészült cikkek témái alapján külső oldalra is publikálunk új cikkeket.

 • Backlink audit

  Megvizsgáljuk az oldaladra mutató linkeket, hivatkozásokat (backlinkek), – sőt versenytársaid backlinkjeit is és a kapott eredmények alapján összeállítjuk az új, minőségi linkek megszerzésére alkalmas vendégblogolási stratégiát.

 • SEO Monitoring

  Figyelemmel kísérjük és rendszeresen riportoljuk az oldal forgalmát, helyezéseit a keresőkben, illetve rendszeresen ellenőrizzük a versenytársak SEO tevékenységét. Az aktuális eredmények tükrében lehetőség nyílik a SEO stratégia optimalizálására.

 • SEO Tanácsadás

  Felmérjük igényeidet, megválaszoljuk keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdéseidet és konkrét javaslatokat adunk a következő lépésekre.

AJÁNLATKÉRÉS

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet? Töltsd ki az űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.