SEO ügynökség

Miért minket válassz

Hogy miért épp minket válassz? SEO-ra specializálódott, tapasztalt szakembergárdát foglalkoztató ügynökségként nincs olyan, amit ne tudnánk a keresőoptimalizálásról. Az erős fókusz miatt nálunk a legapróbb területnek is megvan a saját külön specialistája, így az egyes részfeladatok során is a legjobb minőséget tudjuk nyújtani. A dedikált projektmenedzserek mellett van például technikai SEO szakértőnk és tartalmi SEO szakértőnk is.

Eredményorientáltak és maximalisták vagyunk: a hatékonyság kulcsfontosságú. Ez részben annak is köszönhető, hogy alapítóink eltérő szakmai hátteréből és beállítottságából adódóan szakértői és üzleti szempontok metszetéből építkezünk. Szesztay Péter marketing fókuszú üzletember, Nagy Gábor pedig üzleti fókuszú marketingszakember.

A piacon elérhető legjobb szoftverekkel és licenszekkel dolgozunk. Nem keressük a kiskapukat és az alternatív megoldásokat, mert úgy gondoljuk, csakis hatékony megoldásokkal lehet előrébb jutni és eredményt felmutatni.

Ráadásul szeretünk ünnepelni. Ehhez viszont mindig kell egy ok. És mi más okunk lehet az örömre, ha nem a siker és partnereink eredménye?

seo ügynökség
keresőoptimalizálás

Honnan jöttünk

A cég története azzal a felismeréssel kezdődött, hogy nem volt olyan magyar online marketing blog, ami szakmailag elég részletes ahhoz, hogy tanulni is lehessen belőle. Ez azért fontos, mert az online marketinget érdemben a felsőoktatásban sem tanítják: a terület napról napra változik, gyorsabban, mint ahogy beépülhetne a tananyagba.

Ebből a piaci résből született meg a The Pitch online marketing blog, amelyet Papp Gábor és Sepsey Barna alapítottak. Minorics Dávid és Nagy Gábor (az ügynökség majdani alapítója) pedig a blog indulásánál a cikkírásban és a kezdeti munkálatokban segédkeztek. Az olvasótábor szépen nőtt, és a csapatot idővel olyanok is megkeresték, akiknek gyakorlati SEO-szakemberekre volt szükségük.

Nagy Gábor és Sepsey Barna a felmerülő igényekre válaszul Szesztay Péter segítségével megalapította a Growthery-t, a BP Digital elődjét. Nem titkolt céljuk az volt, hogy megcsinálják az ország legjobb SEO ügynökségét, ezért kifejezetten SEO projektekre fókuszáltak. A Growthery-t ekkor még leginkább szabadúszó SEO szakemberek alkották, ez azonban az évek során megváltozott: mire eljött a névváltás ideje, az ügynökség már főleg SEO specialistákból állt, akik a keresőoptimalizálás más és más területeire szakosodtak.

Szesztay Péter máig az ügynökség operatív vezetője, a hazai és nemzetközi projekteken pedig már egy 10 fős és folyamatosan bővülő csapat dolgozik.

Merre tartunk

A nevünk ugyan változott, de a küldetésünk nem. Idővel régiós szinten is a legjobbak közé szeretnénk tartozni, de az elsődleges célunk az, hogy mi legyünk “A” hazai SEO ügynökség. A névváltás is ezt szimbolizálja: a Growthery-t lecseréltük a mindenki számára könnyebben kiejthető BP Digital névre, amely nemcsak a hazai kötődést szimbolizálja, de arra is utal, hogy a SEO szolgáltatások kivitelezése során átfogó digitális szemlélettel támogatjuk partnereinket.

Az eredményeinkre csak büszkék lehetünk: ügyfeleink egyre nagyobb és komplexebb feladatokkal bíznak meg minket és ma már olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, mint a BioTechUSA, Profession.hu, T-Systems, EON Magyarország vagy a Bónusz Brigád.

Megoldásaink
merre