SEO Ügynökség

A BP Digital egy Budapest központú SEO ügynökség.

Nálunk a keresőoptimalizálás fókusz, nem pedig üzletág. Tíz fős csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy szakmailag megalapozott stratégiával és minőségi, értékteremtő tartalmakkal segítsünk jobb helyezéseket elérni ügyfeleinknek.

Miben hiszünk?

Eredmények

Hiszünk benne, hogy a keresőoptimalizálás nem lehet öncélú. Célunk minden esetben mérhető eredmények szállítása, helyezések javítása és az organikus forgalom növelése.

Hatékonyság

A piacon elérhető legjobb szoftverekkel és licenszekkel dolgozunk. Nem keressük a kiskapukat és az alternatív megoldásokat, mert úgy gondoljuk, csakis hatékony megoldásokkal lehet előrébb jutni és eredményt felmutatni.

Transzparencia

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink tisztában legyenek az elérhető célokkal. Már az ajánlatadást megelőzően elemezzük potenciális ügyfeleink weboldalait és a reálisan elérhető célokért dolgozunk.

Integrált megoldások

SEO specialisták és online marketing szakemberek vagyunk. Ismerjük a keresőoptimalizálás helyét a marketing mixben és az integrált megoldásokban hiszünk.

Miért minket válassz?

Hogy miért épp minket válassz? SEO-ra specializálódott, tapasztalt szakembergárdát foglalkoztató ügynökségként nincs olyan, amit ne tudnánk a keresőoptimalizálásról. Az erős fókusz miatt nálunk a legapróbb területnek is megvan a saját külön specialistája, így az egyes részfeladatok során is a legjobb minőséget tudjuk nyújtani.

Eredményorientáltak és maximalisták vagyunk. A hatékonyság kulcsfontosságú számunkra, hiszen célunk ügyfeleink organikus forgalmának maximalizálása a számukra releváns kulcsszavakon keresztül. Ráadásul szeretünk ünnepelni. Ehhez viszont mindig kell egy ok. És mi más okunk lehet az örömre, ha nem a siker és partnereink eredménye?

seo ügynökség

Ügynökségi életképek

budapesti seo ügynökség

Honnan jöttünk

Egykori alapítóink Growthery néven indították el a BP Digital elődjét. Nem titkolt céljuk az volt, hogy megcsinálják az ország legjobb SEO ügynökségét, ezért kifejezetten SEO projektekre fókuszáltak. A Growthery-t ekkor még leginkább szabadúszó SEO szakemberek alkották, ez azonban az évek során megváltozott: mire eljött a névváltás ideje, az ügynökség már főleg SEO specialistákból állt, akik a keresőoptimalizálás más és más területeire szakosodtak.

Alapítóink közül Szesztay Péter máig az ügynökség operatív vezetője, a hazai és nemzetközi projekteken pedig már egy 10 fős és folyamatosan bővülő csapat dolgozik.

Merre tartunk?

A nevünk ugyan változott, de a küldetésünk nem. Idővel régiós szinten is a legjobbak közé szeretnénk tartozni, de az elsődleges célunk az, hogy mi legyünk “A” hazai SEO ügynökség. A névváltás is ezt szimbolizálja: a Growthery-t lecseréltük a mindenki számára könnyebben kiejthető BP Digital névre, amely nemcsak a hazai kötődést szimbolizálja, de arra is utal, hogy a SEO szolgáltatások kivitelezése során átfogó digitális szemlélettel támogatjuk partnereinket.

Az eredményeinkre csak büszkék lehetünk: ügyfeleink egyre nagyobb és komplexebb feladatokkal bíznak meg minket és ma már olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, mint az Akadémiai Kiadó, BioTechUSA, BENU Gyógyszertár, EON Magyarország, Róbert Magánkórház vagy a Bónusz Brigád.