SEO ügynökség

A BP Digital egy Budapest központú SEO ügynökség.

Nálunk a keresőoptimalizálás fókusz, nem pedig üzletág!

Munkánk során arra törekszünk, hogy a legmagasabb szakmai minőséget képviseljük, és ezt a marketing szakma is visszaigazolta már több alkalommal.

Play Video

Abban segítünk az ügyfeleinknek, hogy több stabil, releváns ügyfelük / leadjük legyen online forrásból.

bónusz brigád logo
E.ON logo
book24
Media Markt logo
Linde logo
Akadémiai Kiadó logo
Egészség kalauz logo
Euronics logo
Scitec Nutrion logo
Shop Builder logo
streetkitchen
Blikk logó
Nagynap logo
Róbert Magán Kórház logo

2020 márciusa óta 40+ non-profit szervezetet támogattunk!

A Covid-19 megjelenése óta kiemelt célunk a civil szféra támogatása. Kidolgoztunk egy win-win alapú platformot, aminek keretében akár Te is támogathatsz non-profit szervezeteket, miközben a saját céges hatékonyságod is javul.

NGO logók

Elvek, ami mentén működünk

TRANSZPARENCIA

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink tisztában legyenek az elérhető célokkal. Az ajánlatadás előtt elemezzük weboldalad helyzetét és piacod potenciálját és a reálisan elérhető célokért dolgozunk.

EREDMÉNYEK

Hiszünk benne, hogy a keresőoptimalizálás nem lehet öncélú. Célunk minden esetben mérhető üzleti eredmények szállítása, kiemelt kulcsszavak helyezéseinek javítása és az organikus forgalom növelése.

PEOPLE BEFORE BUSINESS

Úgy gondoljuk, hogy csak akkor tudunk maximálisan teljesíteni, ha legbelül is komfortosan érezzük magunkat. Éppen ezért először mindig emberi tényezőket vesszük figyelembe.

SZERETÜNK TANULNI

Folyamatosan dolgozunk és kísérletezünk a belső folyamataink fejlesztésén, emellett az ország jelentős szakmai konferenciáin rendszeresen részt veszünk előadóként.

HATÉKONYSÁG

A piacon elérhető legjobb szoftverekkel és licenszekkel dolgozunk. Úgy gondoljuk, csakis hatékony megoldásokkal lehet előrébb jutni és kimagasló eredményt felmutatni.

HOSSZÚ TÁVBAN GONDOLKOZUNK

A SEO is egy hosszú távú befektetés, így mi is csak hosszú távban tudunk gondolkozni. Célunk, hogy folyamatos, kiszámítható és releváns online forgalmat tereljünk az ügyfeleink weboldalára.

Szotar.net organikus forgalma

Hat hónap alatt 27.000, 16 hónap alatt 533.000 organikus látogató.

Miért minket válassz?

Szotar.net organikus forgalma

Hat hónap alatt 27.000, 16 hónap alatt 533.000 organikus látogató.

Szakmai minősítéseink

Opten “A” minősítés

Opten “A” minősítés

Marketing Diamond díj

Marketing diamond

MMSZ díj

MMSZ tagság

Ecommerce hungary tagság

Ecommerce Hungary tagság

Opten “A” minősítés

Marketing diamond

MMSZ tagság

Ecommerce Hungary tagság

Kik vagyunk mi?

Egykori alapítóink Growthery néven indították el a BP Digital elődjét. Nem titkolt céljuk az volt, hogy megcsinálják az ország legjobb SEO ügynökségét, ezért kifejezetten SEO projektekre fókuszáltak. A Growthery-t ekkor még leginkább szabadúszó SEO szakemberek alkották, ez azonban az évek során megváltozott: mire eljött a névváltás ideje, az ügynökség már főleg SEO specialistákból állt, akik a keresőoptimalizálás más és más területeire szakosodtak.

Alapítóink közül Szesztay Péter máig az ügynökség vezetője, a hazai és nemzetközi projekteken pedig már egy 15 fős és folyamatosan bővülő csapat dolgozik.

A nevünk ugyan változott, de a küldetésünk nem. Régiós szinten is a legjobbak közé szeretnénk tartozni, de az elsődleges célunk, hogy mi legyünk “A” hazai SEO ügynökség.

Te is több organikus forgalmat és jobb helyezéseket szeretnél?

Lépj velünk kapcsolatba!

Ujhelyi Georgina

Ujhelyi Georgina

account director

A kitöltés kötelezettségmentes.