SEO képzés

Tanuld meg Te is a SEO legfontosabb elemeit és építsd fel vállalkozásod stabil online jelenlétét!

A keresőoptimalizálás az online marketing egyik leggyorsabban fejlődő és legtöbb tudást igénylő területe.

A tudást pedig megbízható, friss ismeretekkel rendelkező forrás nélkül igen nehéz elsajátítani.

Mit fogsz megtanulni a SEO képzés során?

A SEO képzésen az alapoktól kezdve tekintjük át a keresőoptimalizálás minden aspektusát. A kurzus anyagát úgy állítottuk össze, hogy az a keresőoptimalizálás mindhárom fő területét érintse és részleteszze.

Keresőoptimalizálás 3 eleme

A weboldal keresőrobotok általi elérhetőségét, indexálhatóságát és értelmezhetőségét szolgálja a technikai SEO.

A megfelelő technikai beállítások jelentik a keresőoptimalizálási feladatok első lépését, így a képzést is a technikai alapokkal kezdjük.

A megfelelő feltételek megteremtése által megalapozzuk és támogatjuk a későbbi On-Page és Off-Page SEO sikerét.

A weboldal tartalmának fejlesztésére irányul az On-page SEO, azaz a tartalmi SEO.

A tartalmi SEO részhez érkezve megvizsgáljuk, hogyan érhetünk el jobb eredményeket a keresőben a szöveges tartalmak által.

Bemutatjuk, hogyan találhatunk rá az üzletileg fontos és releváns kulcsszavakra, és hogyan állíthatunk össze olyan tartalmat, ami felveheti a versenyt a top találatok között szereplő weboldalakkal.

A képzés során kiderül, hogyan lehet kiválasztani azokat a kulcsszavakat, amire szolgáltatás vagy termék oldalakat érdemes optimalizálni, illetve azokat a kifejezéseket, amit egy céges blogra érdemes beépíteni.

A weboldal hitelességét az arra mutató linkek minősége és mennyisége határozza meg. A weboldal hitelességének növelését az Off-page SEO, azaz a prémium linképítés segíti.

Amíg 5-10 éve a linkek mennyisége határozta meg inkább egy weboldal hitelességét, az elmúlt években egyre felértékelődött a minőségi linkek használata.

A képzés során bemutatjuk a backlink profil elemzésének folyamatát, valamint az eredményes és működő linképítési technikákat.

A képzés során az alábbi kérdésekre fogsz választ kapni:

3 órás SEO képzés

A 3 órás SEO képzés egy gyorstalpaló, aminek keretében megismerheted a SEO alap összefüggéseit és működését. A képzés során bemutatjuk azokat az eszközöket, amivel már te is nekikezdhetsz a weboldalad keresőoptimalizálásához.

SEO ügynökségként első kézből tudhatod meg tőlünk, milyen taktikák működnek a gyakorlatban, amivel valós eredményeket érhetsz el.

A SEO képzés ára: 29 900 Ft helyett,

mindössze: 19 900 Ft

 • SEO alapok

  Mi a keresőoptimalizálás és hogyan helyezkedik el a marketing mixben?

 • SEO régen és most

  Hogyan változott a keresőoptimalizálás az elmúlt évek, évtizedek során?

 • Mi a keresőoptimalizálás folyamata?

  - Kulcsszókutatás

  - Tartalomírás

  - Linképítés

  - Tartalom optimalizálás

 • SEO eszközök & megoldások

  Jól bevált eszközök és megoldások gyakran felmerülő problémákra

 • SEO esettanulmány

  Milyen eredmények érhetőek el a keresőoptimalizálás által?

 • Tippek & trükkök

  Gyakorlatban is alkalmazható tanácsok

 • Kérdések & válaszok

Mi a különbség a 3 órás SEO képzés és egy online SEO képzés között?

A 3 órás SEO képzés során gyors és praktikus tanácsokat osztunk meg Veled, ami az induláshoz biztosan elegendő. Az élő képzést azoknak javasoljuk, akik kezdő szinten állnak a keresőoptimalizálás terén és az első ismerkedő lépéseket szeretnék megtenni.

A online SEO képzések elsősorban részletes elméleti tudást adnak, abból pedig gyakran nehéz kiszűrni, mi az, ami számodra hasznos lesz.

Ha viszont van már némi SEO tudásod, és akár napi szinten szeretnél keresőoptimalizálással foglalkozni, akkor érdemes egy részletesebb, átfogó tudásanyagot feldolgozó képzést választani.

Vállalati SEO képzés

A vállalati SEO képzést akkor javasoljuk, ha a cégeden belüli, saját marketing csapatod tudását szeretnéd bővíteni keresőoptimalizáláshoz szökséges ismeretekkel.

A személyre szabott oktatás során az elméleti alapokat gyakorlati példákon át mutatjuk be, és osztjuk meg Veletek az évek alatt felhalmozott tapasztalatainkat.

Vállalati képzésünk esetében mindössze 5-8 workshop elég ahhoz, hogy középhaladó szinen megismertessük csapatoddal a keresőoptimalizálást.

A személyre szabott képzési anyagnak köszönhetően csak azokban a témákban mélyülünk el, amelyek relevánsak a céged számára, így gyorsan és hatékonyan tudunk haladni, nem kell elmerülnünk minden apró részletben.

A képzés végén olyan naprakész SEO tudás lesz a marketing csapatod birtokában, amit napi szinten tud majd alkalmazni az organikus eredmények növelése érdekében.

A vállalati SEO képzés ára, tematikánként és vállalatonként változik, kérj egyedi árajánlatot a lenti form kitöltésével.

Ha szeretnéd házon belül tartani a keresőoptimalizálást, de úgy látod hiányzik a megfelelő tudás és tapasztalat a csapatodból, válaszd cégre szabott vállalati képzésünket, és mi megtanítjuk nektek a SEO-t.

Ők már minket választottak

bónusz brigád logo
profession logo
benu
E.ON logo
book24
cinema city
streetkitchen

Kérj ajánlatot, egyeztessünk az egyedi igényedről!

Ujhelyi Georgina

Ujhelyi Georgina

account director

A kitöltés kötelezettségmentes.

SEO KÉPZÉS

Az űrlap kitöltésével tudomásul veszem a BP Digital Adatkezelési irányelveit.