Non-profit támogatói program

Olyan egyedi támogatói rendszert dolgoztunk ki civil szervezetek számára, amibe nem kell sok időt és energiát fektetned!

Mi hozzuk Nektek a támogatókat!

Hogyan működik mindez?

A BP Digitalnál 2020-ban elindítottunk egy támogatói programot, amelyben a magyarországi közép- és nagyvállalkozásokat szólítjuk meg azzal a céllal, hogy támogassák a Magyarországon működő non-profit szervezeteket.

A program alapját a minőségi linképítés biztosítja, amit az online marketing “szavazórendszerének” tekintünk. Minél több és értékesebb “szavazattal” (=linkkel) rendelkezik egy weboldal, annál jobb teljesítménye lehet az online térben.

A non-profit linképítés egy olyan egyedi megoldás, ahol a társadalmi felelősségvállalás és a marketingoldali értékteremtés egyszerre valósul meg.

Hogyan működik a gyakorlatban?

Támogatókat közvetítünk non-profit szervezetek részére

cserébe az ügyfelünk feltüntetését és linkelését kérjük a szervezet weboldalán.

Miért éri meg civil szervezetként csatlakozni a programhoz?

A támogatók felkutatása teljes mértékben a mi feladatunk, ez Nektek nem kerül sem pénzbe, sem erőfeszítésbe.

Az együttműködéssel nem csak a saját célkitűzéseiteket érhetitek el, hanem ezzel együtt támogatjátok a magyar kis- és középvállalatokat is.

Non profit-támogatói programunk nem veszélyezteti a meglévő támogatói kapcsolatokat.
A civil szervezetként Ti dönthetitek el, hogy az általunk közvetített támogató felajánlását elfogadjátok-e. A kontroll a teljes folyamat során a kezetekben van.

A non-profit szervezetként a folyamat során nincs extra teendőtök: a támogatók jóváhagyása után csak a linkeket kell elhelyeznetek a saját weboldalotokon.

A támogatás összegét megkötés nélkül, bármire költhetitek a szervezet tevékenységi körén belül.

Mit kell tennetek ahhoz, hogy Ti is részesüljetek a támogatásokból?

Csatlakozzatok a programhoz, a többit mi intézzük! A támogató partnereket mi hozzuk és folyamatosan újakat mutatunk be Nektek. A döntés pedig a Ti kezetekben van, hogy elfogadjátok-e a támogatásokat.

Ők már csatlakoztak a programba

Csodalámpa alapítvány logó
Felelős Gasztrohős alapítvány logó
Tappancs alapítvány logó
Skool alapítvány logó
E-misszió alapítvány logó

A Csodalámpa Alapítványtól kaptuk:

„A linképítési program hozzájárul ahhoz, hogy új potenciális támogatók ismerjék meg a Csodalámpa tevékenységét. Mindig a kapcsolatfelvétel a legnehezebb egy új partnerrel, és ezt a program megoldja. Régóta küzdünk azzal, hogy hogyan tudnánk minél több olyan támogatót szerezni, akik lehetőleg sokszor vagy tartósan, kisebb összegű adományokkal járulnak hozzá missziónk teljesítéséhez. A program remélhetőleg hosszabb távon segít kiegyensúlyozni a cash-flow-nkat.”
Csodalámpa alapítvány logó
Patzauer Éva
Csodalámpa Alapítvány

Az SOS Gyermekfalvaktól Romet-Balla Ágnes így látja a programot:

„A program részünkről semmit nem igényel, de tényleg. Az együttműködésünk elejétől az az érzésem, hogy minden kerek. A folyamatok tiszták, egyértelműek. Minden kérdésemre volt és van válasz. Az ezt olvasó civil szervezetnek azt üzenem, hogy bízzon. A programnak semmilyen rizikója nincsen, így adja meg a bizalmat. Az SOS-nél több kidolgozott program működik, így ez „csak” színesítette a palettát. Én személy szerint bízom abban, hogy 1-2 éven belül ez egy évi fix 500 000 Ft bevételt biztosít számunkra.”
SOS Gyermekfalvak alapítvány logó
Romet-Balla Ágnes
SOS - GYERMEKFALU MAGYARORSZÁGI ALAPÍTVÁNYA

Gyakran feltett kérdések

„ Nem szeretném a meglévő támogatói kapcsolataimat elértékteleníteni.”

Nem is szabad. Azt javasoljuk, hogy vagy külön támogatói kategóriát hozzatok létre a támogatói aloldalatokon, vagy szintén jól működő rendszer 1-1 teljes projekt finanszírozása esetén a projektoldalon történő feltüntetés.

“Mit kell kitennem a weboldalamra?”

A közvetített támogató cég logóját vagy szöveges linkjét, bárhová a weboldalatokon belül. Nem feltétlenül a támogatói oldalon és pusztán egy logóról vagy szöveges linkről van szó – irreleváns cikkek és blogbejegyzések nem kerülnek ki az oldalra.

“Nem szeretném egy ismeretlen cég logóját és linkjét elhelyezni a weboldalamon.”

Megértjük. Minden egyes támogatás egyedi jóváhagyáshoz között, így civil szervezetként maximális kontrollal bírtok és dönthettek róla, mit engedélyeztek a oldalatokon.

Nektek is van kérdésetek? Érdekel a programunk?

Vegyétek fel velünk a kapcsolatot az alábbi formon keresztül!

Csatlakozz Te is civil szervezetként!

Ujhelyi Georgina

Ujhelyi Georgina

account director

A kitöltés kötelezettségmentes.