SEO Növekedési program

Segítünk, hogy hónapról-hónapra releváns, stabil organikus forgalom érkezzen a weboldaladra

A keresőoptimalizálásnak csak akkor lesz szemmel látható eredménye, ha folyamatosan dolgozunk rajta, az aktuális trendeknek és elvárásoknak megfelelően.

Megmutatjuk, hogyan lehet eredményes a weboldalad keresőoptimalizálással:

Összeállítunk Neked egy üzleti céljaidra szabott, részletes SEO növekedési programot, amivel hosszú távon kiemelkedő organikus eredményeket érhetünk el.

Tudtad, hogy ma már minden 2. vásárlás egy kereséssel kezdődik?

A felhasználók ebben a szakaszban még nem egy konkrét terméket vagy szolgáltatást keresnek, hanem valamilyen problémát szeretnének megoldani.

A kattintások 99%-a az első oldalra irányul, ezért olyan fontos, hogy a vállalkozásod milyen pozíciót foglal el a Google találati listáin.

Jelenleg hányan találnak rá a weboldaladra a kereső találati listáiról?

A legsikeresebb ügyfeleink forgalmának 60-70%-a Google keresőből érkezik.

Nincs titok, nincs trükk, nincs gyors megoldás. A képlet mégis egyszerű: 

ezeket az eredményeket hónapok jól szervezett munkájával, optimalizált tartalmak előállításával és hiteles linkhálózat építésével érjük el.

A Te honlapod hogyan teljesít?

SEO ügynökségként többek között ezeket a kérdéseket vizsgáljuk és megoldási lehetőséget nyújtunk a növekedési program segítségével.

Dolgozzunk együtt, és mi hosszú távon biztosítjuk az oldalad folyamatos fejlődését és organikus eredményeinek növekedését.

Mit kapsz tőlünk?

A kiválasztott kulcsszavak és aloldalak alapján javaslatokat fogalmazunk meg a meglévő aloldalak tartalmi optimalizálására / új oldalak létrehozására. További kutatás eredményeként javaslatot teszünk a kulcsszóra és annak megfelelő használatára, az aloldal címére, url-re, H1 és H2 címsorokra, meta adatokra, valamint a képek elnevezésére.

A keresőoptimalizált szövegírás során nemcsak a keresőrobotoknak igyekszünk megfelelni, hanem olyan tartalmat állítunk elő, amely valójában élvezetes olvasási élményt nyújt a célcsoportodnak.

Felvesszük a kapcsolatot a potenciális médiumok szerkesztőivel és etikus formában, a számodra legrelevánsabb linkeket szerezzük meg. Igény szerint a tartalommenedzsment során elkészült cikkek témái alapján külső oldalra is publikálunk új cikkeket.

Figyelemmel kísérjük és rendszeresen riportoljuk az oldal forgalmát, helyezéseit a keresőkben, illetve rendszeresen ellenőrizzük a versenytársak SEO tevékenységét. Az aktuális eredmények tükrében lehetőség nyílik a növekedési stratégia folyamatos optimalizálására.

Miért így csináljuk?

Mert működik.

Erről pedig számos sikeres projektünk tanúskodik

book24
E.ON logo
cinema city
bónusz brigád logo
streetkitchen
profession logo

EON Magyarország / Komfortzóna

0
Látogató
0
Hónap együttműködés

A SEO projekt kezdetekor a KomfortZóna teljes új weboldalként funkcionált, nulla látogatóval. Így különösen nagy kihívás volt organikus forgalmat terelni az oldalra, ezzel pedig potenciális ügyfeleket hozni az EON számára.

Miután kiválasztottuk a top kulcsszavakat, elkészítettünk egy 3 hónapos tartalomstratégiát, melyben meghatároztuk, milyen típusú cikkeket érdemes készíteni a kiválasztott keresési kifejezésekre.

A tartalomstratégia véglegesítése után átadtuk a SEO wireframeket az ügyfél számára.

Az eredmény pedig magáért beszél:

Eredmények a KomfortZóna weboldalán

A megfelelően optimalizált cikkeknek köszönhetően több kulcsszóval is top 3 helyezést értünk el a KomfortZóna esetében. Ezekre a kulcsszavakra havonta több százan keresnek a Google-ben.

A cikkek alapkövét a téma szempontjából releváns kifejezések fektették le, biztosítva azt, hogy a látogatók döntő többsége potenciális ügyfél vagy jövőbeni vásárló az EON számára.

Akadémiai Kiadó / MeRSZ

0 %
Forgalom növekedés
0
Hónap alatt

A MeRSZ a magyarul elérhető legnagyobb online okoskönyvtár, amely több száz magyar nyelvű kézikönyvet, szakkönyvet, és felsőoktatási tankönyvet tartalmaz a legkülönbözőbb tudományterületekről.

SEO javaslataink és azok megvalósítása már egy hónap után szép eredményeket hoztak, de egyértelműen látványos javulás a harmadik hónap elejére rajzolódott ki.

organikus forgalom-mersz

A projekt legelején a technikai SEO audit keretein belül olyan javaslatok fogalmaztunk meg, melyek segítségével a weboldal a kereső aktuális követelményeinek megfelelővé vált.

A januári átlagos 100-as organikus forgalom márciusra már 500-ra növekedett!

A projekt ezen szakaszában még csupán a Technikai SEO auditban megfogalmazott javaslatainkat valósítottuk meg, azonban már ez is 5x több organikus látogatót jelentett az ügyfél számára.

Az oldal azóta is folyamatos növekedésben van és hónapról-hónapra növekszik az organikus látogatók száma.

Miért bízd Te is szakértőkre a SEO-t?

A stabil forgalom és folyamatos organikus növekedés nem minden vállakozás számára adatik meg… sokan úgy tekintenek az organikus forgalomra, mintha ez mindenki számára alanyi jogon járna, pedig a helyzet ennél sokkal bonyolultabb.

A helytelen kivitelezés, a rosszul tervezett stratégia és a gyakorlati tapasztalat hiánya sok vállalkozás életben okoz nem várt következményeket.

A mögöttünk álló több száz sikeres projekt után, bártan kijelenthetjük, hogy ügyfeleink számára olyan stabil forgalmat tudunk biztosítani, ami legalább 127%-os növekedést eredményez.

Miért jó a SEO?

Mit tartalmaz a SEO növekedési stratégia?

  • TARTALOMmenedzsment

  • SEO SZÖVEGÍRÁS

  • PRÉMIUM LINKÉPÍTÉS

  • SEO MONITORING

Készen állsz rá, hogy növekedésnek indítsuk a weboldalad?

BP Digital Kapcsolat

Az űrlap kitöltésével tudomásul veszem a BP Digital Adatkezelési irányelveit.

A kitöltés kötelezettségmentes.

hello@bpdigital.hu

+36 70 601 4374

Ujhelyi Georgina

Ujhelyi Georgina

SEO NÖVEKEDÉSI PROGRAM

Az űrlap kitöltésével tudomásul veszem a BP Digital Adatkezelési irányelveit.