Pénzt termelő SEO Email kurzus

Mindannyian hallottuk már, hogy a SEO egy hosszú távú befektetés, de arról kevesen beszélnek, hogy pontosan mit kell tennünk ahhoz, hogy ne csak az ablakon kidobott pénz legyen a keresőoptimalizálásba fektetett munka. A SEO – ha jól csinálod – a marketing tölcséred stabil és jövedelemforrást generáló csatornájává válhat.

Az ingyenes SEO email kurzus célja, hogy bemutassa azokat a főbb lépéseket, amik segítségével releváns és minőségi organikus forgalmat tudsz terelni oldaladra, a számodra fontos kifejezéseken keresztül.

Kiknek szól a kurzus?

Webáruházat üzemeltetsz és szeretnél a fizetett hirdetéseken túl is megjelenni a keresési találatok között? Tartalomgyártóként úgy érzed, hogy nem vett kegyeibe a Google? Belefognál a keresőoptimalizálásba, de nem tudod, hol kezdd?

Ha szeretnéd megérteni a SEO folyamatát, hogy azt akár vevőszerzésre is fordíthasd, neked való ez az email kurzus!

A SEO képzés felépítése

A képzés 5+1 lépésben mutatja be a keresőoptimalizálás főbb területeit, melyet minden nap reggel 9-ig megkapsz a feliratkozáshoz megadott email címedre. Ez azt jelenti, hogy összesen 6 email fog tőlünk érkezni.

Minden anyag gyakorlati, akár azonnal hasznosítható tippeket és tanácsokat ad neked, az alábbi témakörök mentén:

  1. Találd meg a célcsoportod fájdalompontjait!
  2. Készítsd fel a weboldalad » 7 fontos tech seo tipp
  3. On-page SEO: így találnak majd rád a vásárlók
  4. Kulcsszóhelyezés- és bevételnövekedés linképítéssel
  5. Így turbózd fel a marketing tevékenységedet
  6. A pénzt termelő SEO maximalizálása

Érdemes tehát naponta nézegetni a fiókod és emailenként nagyjából 15 percet rászánnod az adott anyag elolvasására.

Pro tipp: javasoljuk, hogy ahogy időd engedi, próbáld is ki a gyakorlatban, hiszen így tudod igazán kihasználni a kurzust.

Feliratkozás

5+1 SEO tippRólunk

A BP Digitalnál nem csak beszélünk a keresőoptimalizálásról. Szolgáltatásainkkal az online téren szárnyait bontogató KKV-kat, a legnagyobb látogatottságú magyar honlapokat és a nemzetközi babérokra törő startupokat is sikeresen segítettük és segítjük céljaik elérésében. Eredményeinkről SEO Esettanulmányaink segítségével is megbizonyosodhatsz.

Tudjuk, hogy a SEO működik és hiszünk benne, hogy keresőoptimalizálással te is képes lehetsz látogatók tömegeit terelni weboldaladra. Az évek során összegyűjtött tudás, a legkorszerűbb stratégiák és eszközök átadásával szeretnénk segíteni a nemes cél elérésében.

Miért foglalkozz keresőoptimalizálással?

  1. Ingyenes látogatók: Növelheted a keresőkből ingyenesen rád találó látogatók számát.
  2. Hatékony brandépítés: Tartalommarketinggel iparágad véleményvezérévé válhatsz, amely nem csupán énmárkádat erősíti, hanem bizalmat is ébreszt leendő vásárlóidban is.
  3. Hasznos tartalom: Javíthatod oldalad betöltési sebességét, optimalizálhatod termékoldalaidat, írhatsz célközönségedet érdeklő tartalmakat. Az eredmény végül a látogatóid számára könyebben használható honlap és hasznos tartalom.
  4. Integrált marketingmegoldás: A kurzusban tanított technikákkal készített tartalmak szorosan illeszkednek a többi online marketing csatornához.

Ha szeretnéd megérteni és kihasználni a keresőoptimalizálás folyamatát, iratkozz fel az email kurzusra!

Így regisztrálj a SEO email tanfolyamra

Add meg email címed a lenti regisztrációs felületen. Még aznap, de legkésőbb a következő nap 8:30-kor érkezni is fog az első email. Ezt követően pedig még 5 emailre számíthatsz tőlünk.

Feliratkozás

5+1 SEO tippAJÁNLATKÉRÉS

Segítségre van szükséged honlapod keresőoptimalizálásához? Vagy csak felkeltettük az érdeklődésedet? Töltsd ki az űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Beszéljünk!