ÚJSÁGÍRÓ ÁLLÁS

Vannak releváns sajtó kapcsolataid? Jól kommunikálsz és fogsz össze több szálon futó feladatokat? Amennyiben mindez igaz rád, várjuk szeretettel a jelentkezésedet az újságíró pozíciónkra!

A BP Digital egy Budapest központú SEO ügynökség

Nálunk a SEO nem csak egy üzletág, hanem a fő fókusz. Csapatunk a keresőoptimalizálás minden kérdésére tudja a megoldást. Bevált és biztonságos SEO technikákat alkalmazunk, hogy ügyfeleink az átmeneti növekedés helyett, néhány egyszerű trükknek köszönhetően, tartós eredményeket érjenek el. Az elmúlt években több száz SEO projektet vezettünk nulláról, akár iparágvezető pozícióig. Sikerünk kulcsa a folyamatos tanulás, aminek köszönhetően ügyfeleinkkel együtt növekszünk.

miért érdemes velünk dolgoznod?

Az egyes területek legjobb szakértőivel dolgozunk együtt.

A különbözőségre értékként tekintünk.

A munkánk és az ügyfeleink eredményei alapján nyugodtan megítélhet minket bárki.

Elismerjük, ha hibázunk és kijavítjuk.

Helytől függetlenül, 100%-ban online dolgozunk.

Folyamatosan dolgozunk és kísérletezünk a belső folyamataink fejlesztésén, emellett az ország jelentős szakmai konferenciáin rendszeresen részt veszünk előadóként.

Az egyéni és céges sikereket elismerjük és megünnepeljük.

Kéthetente céges csapatebédeken, 1-2 havonta csapatépítőkön lazulunk; évente kétszer pedig céges nyaralásra megyünk, amit a cég finanszíroz.

Az az elvárás a csapattagok felé, hogy a feladataikkal hatékonyan, határidőre elkészüljenek.

Az egyes területek legjobb szakértőivel dolgozunk együtt.

miért lesz könnyű velünk a közös munka?

Jó terméket adunk – az ügyfeleink eredményei folyamatosan nőnek. Átlagosan minimum duplázzuk (YoY) az ügyfeleink organikus forgalmát.

Versenyképesek vagyunk – jelenleg kb. 80 projektünk fut és a válság ellenére is folyamatosan tudunk új ügyfeleket aktiválni.

Az ügyfeleink elégedettek – jellemzően más ügynökségektől jönnek hozzánk, mintsem tőlünk mennének máshova.

Skálázhatóan működünk – az ügyvezetés nélkül is működik a mindennapi kivitelezés. Kész folyamataink vannak és jól felépített megvalósító csapatunk. A beérkező deal flowt ki tudjuk szolgálni és könnyen ki tudunk szolgálni további ügyfeleket.

Megfelelő referenciákkal rendelkezünk – BENU, BioTechUSA, Akadémiai Kiadó, Media Markt, E.ON csak néhány példa a sok közül.

A referral partnereink hálózata igen értékes és kiterjedt – nagy reklámügynökségektől kezdve digitális / webes csapatokon keresztül legalább 10 cég van, aki SEO kérdésben hozzánk fordul és minket ajánl.

A csapatunk könnyen bővíthető – vonzó munkahely a cégünk és sokan akarnak nálunk dolgozni.

A vírus / válság a “mi malmunkra hajtja a vizet”– A cégek kénytelenek a marketing büdzséjüket hatékonyabban elkölteni, ami sok céget a digitális csatornák felé terel. A SEO pedig a nyertese lesz ennek az átállásnak.

ezek lesznek a feladataid

ilyen tudásra és tapasztalatra lesz szükséged

miért válassz minket?

Heti 5-15 óra

munka

Remote, rugalmasan

végezhető munka

Contract alapú

együttműködés

Ha érdekel az újságíró állás és szívesen beszélgetnél velünk, akkor kattints a jelentkezés gombra, töltsd ki az űrlapot és néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.