SZABADÚSZÓ SZÖVEGÍRÓ ÁLLÁS

Manapság az online trendek erősödésének hála egyre több és több tartalomra van szükség, legyen szó egy online magazinról, egy webshopról, vagy bármilyen szolgáltató weboldaláról. A sok jó tartalom elkészítéséhez pedig elengedhetetlen, hogy rendelkezzünk szövegírói kapacitással. Mivel sok vállalkozás nem foglalkoztat belső marketingest és szövegírót, ezért nagy a kereslet a szabadúszó szövegírókra.

Egy ilyen pozíció betöltéséhez azonban nem elég az, hogy szeretsz írni! Egyrészt jól, sőt, remekül kell tudnod írni, a legszélesebb témakörökben is, másrészt elengedhetetlen a tökéletes helyesírás, az ügyes és változatos fogalmazókészség, és a precizitás. Egy piacképes szabadúszó szövegírónak nemcsak az író vénája van meg, de jó, ha rendelkezik egyéni, karakteres stílussal, melyet igény szerint az ügyfél szolgálatába tud állítani. Ha szükséges, változtat és finomít rajta, hogy végül a megbízó szövegei ötvözzék az egyediséget és a brand elvárásait. Ezen felül pedig a precizitásnak ki kell terjednie a pontos leadásra, a határidők betartására, hiszen egy szabadúszó szövegíró is a nagy egész része, egy fontos fogaskerék, így felelőssége nem elhanyagolható a többiek munkájában sem.

Ha úgy érzed, rád igazak a felsoroltak, akkor a BP Digital talán éppen Téged keres!

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNOD?

Az egyes területek legjobb szakértőivel dolgozunk együtt.

A különbözőségre értékként tekintünk.

A munkánk és az ügyfeleink eredményei alapján nyugodtan megítélhet minket bárki.

Elismerjük, ha hibázunk és kijavítjuk.

Folyamatosan dolgozunk és kísérletezünk a belső folyamataink fejlesztésén, emellett az ország jelentős szakmai konferenciáin rendszeresen részt veszünk előadóként.

Az egyéni és céges sikereket elismerjük és megünnepeljük.

Kéthetente céges csapatebédeken, 1-2 havonta csapatépítőkön lazulunk; évente kétszer pedig céges nyaralásra megyünk, amit a cég finanszíroz.

Az az elvárás a csapattagok felé, hogy a feladataikkal hatékonyan, határidőre elkészüljenek.

MIÉRT LESZ KÖNNYŰ VELÜNK A KÖZÖS MUNKA?

Jó terméket adunk – az ügyfeleink eredményei folyamatosan nőnek. Átlagosan minimum duplázzuk (YoY) az ügyfeleink organikus forgalmát.

Versenyképesek vagyunk – jelenlegi kb. 40 projektünk fut és vírus ellenére folyamatosan tudunk új ügyfeleket aktiválni.

Az ügyfeleink elégedettek – jellemzően más ügynökségektől jönnek hozzánk, mintsem tőlünk mennének máshova.

Skálázhatóan működünk – az ügyvezetés nélkül is működik a mindennapi kivitelezés. Kész folyamataink vannak és jól felépített megvalósító csapatunk. A beérkező deal flowt ki tudjuk szolgálni és könnyen ki tudunk szolgálni további ügyfeleket.

Megfelelő referenciákkal rendelkezünk – BENU, BioTechUSA, Akadémiai Kiadó, Media Markt, E.ON csak néhány példa a sok közül.

A saját marketingünk működik – sok organikus megkeresésünk van és edukált, forró leadek érkeznek.

A referral partnereink hálózata igen értékes és kiterjedt – nagy reklámügynökségektől kezdve digitális / webes csapatokon keresztül legalább 10 cég van, aki SEO kérdésben hozzánk fordul és minket ajánl.

A csapatunk könnyen bővíthető – vonzó munkahely a cégünk és sokan akarnak nálunk dolgozni.

A vírus / válság a “mi malmunkra hajtja a vizet”. A cégek kénytelenek a marketing költéseiket hatékonyabban elkölteni, ami a digitális csatornák felé fog sok céget terelni és a SEO is nyertese lesz ennek az átállásnak.

EZEK LESZNEK A FELADATAID

MIRE FIGYELJ SZÖVEGÍRÁS KAPCSÁN?

ILYEN TUDÁSRA ÉS TAPASZTALATRA LESZ SZÜKSÉGED

Ha érdekel a szövegíró állás és szívesen beszélgetnél velünk, akkor kattints a jelentkezés gombra, töltsd ki az űrlapot és néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.