SENIOR SALES PARTNER

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNOD?

Az egyes területek legjobb szakértőivel dolgozunk együtt.

A különbözőségre értékként tekintünk.

A munkánk és az ügyfeleink eredményei alapján nyugodtan megítélhet minket bárki.

Elismerjük, ha hibázunk és kijavítjuk.

Folyamatosan dolgozunk és kísérletezünk a belső folyamataink fejlesztésén, emellett az ország jelentős szakmai konferenciáin rendszeresen részt veszünk előadóként.

Az egyéni és céges sikereket elismerjük és megünnepeljük.

Kéthetente céges csapatebédeken, 1-2 havonta csapatépítőkön lazulunk; évente kétszer pedig céges nyaralásra megyünk, amit a cég finanszíroz.

Az az elvárás a csapattagok felé, hogy a feladataikkal hatékonyan, határidőre elkészüljenek.

MIÉRT KERESÜNK SALES PARTNERT?

A BP Digital alapítása óta a tulajdonosok látták el a sales feladatokat. A megnövekedett cégméret és ambiciózus növekedési tervek miatt bővülni, erősödni szeretnénk. A meglévő lead csatornáink kiszolgálását jelenlegi erőforrásainkkal oldjuk meg, célzottan olyan partnerséget keresünk, ahol meglévő kapcsolatrendszert tud a másik fél behozni. 

Akkor olvass tovább, ha van aktív kapcsolatod offline vagy online marketinget alkalmazó cégekkel.

MIÉRT LESZ KÖNNYŰ VELÜNK A KÖZÖS MUNKA?

Jó terméket adunk – az ügyfeleink eredményei folyamatosan nőnek. Átlagosan minimum duplázzuk (YoY) az ügyfeleink organikus forgalmát.

Versenyképesek vagyunk – jelenlegi kb. 40 projektünk fut és vírus ellenére folyamatosan tudunk új ügyfeleket aktiválni.

Az ügyfeleink elégedettek – jellemzően más ügynökségektől jönnek hozzánk, mintsem tőlünk mennének máshova.

Skálázhatóan működünk – az ügyvezetés nélkül is működik a mindennapi kivitelezés. Kész folyamataink vannak és jól felépített megvalósító csapatunk. A beérkező deal flowt ki tudjuk szolgálni és könnyen ki tudunk szolgálni további ügyfeleket.

Megfelelő referenciákkal rendelkezünk – BENU, BioTechUSA, Akadémiai Kiadó, Media Markt, E.ON csak néhány példa a sok közül.

A saját marketingünk működik – sok organikus megkeresésünk van és edukált, forró leadek érkeznek.

A referral partnereink hálózata igen értékes és kiterjedt – nagy reklámügynökségektől kezdve digitális / webes csapatokon keresztül legalább 10 cég van, aki SEO kérdésben hozzánk fordul és minket ajánl.

A csapatunk könnyen bővíthető – vonzó munkahely a cégünk és sokan akarnak nálunk dolgozni.

A vírus / válság a “mi malmunkra hajtja a vizet”. A cégek kénytelenek a marketing költéseiket hatékonyabban elkölteni, ami a digitális csatornák felé fog sok céget terelni és a SEO is nyertese lesz ennek az átállásnak.

TÉGED KERESÜNK, HA

NEM TÉGED KERESÜNK, HA​

Ez nem egy full-time állás. Partnerséget, együttműködést keresünk. A konstrukció rugalmas. A lényeg, hogy kölcsönösen értéket teremtsünk egymásnak. 


Ha szívesen beszélgetnél velünk, akkor kattints a jelentkezés gombra, töltsd ki az űrlapot és néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.