SALES ASSZISZTENS

A BP Digital egy Budapest központú SEO ügynökség

Nálunk a SEO nem csak egy üzletág, hanem a fő fókusz. Csapatunk a keresőoptimalizálás minden kérdésére tudja a megoldást. Bevált és biztonságos SEO technikákat alkalmazunk, hogy ügyfeleink az átmeneti növekedés helyett, néhány egyszerű trükknek köszönhetően, tartós eredményeket érjenek el. Az elmúlt években több száz SEO projektet vezettünk nulláról, akár iparágvezető pozícióig. Sikerünk kulcsa a folyamatos tanulás, aminek köszönhetően ügyfeleinkkel együtt növekszünk.

miért érdemes velünk dolgoznod?

Az egyes területek legjobb szakértőivel dolgozunk együtt.

A különbözőségre értékként tekintünk.

A munkánk és az ügyfeleink eredményei alapján nyugodtan megítélhet minket bárki.

Elismerjük, ha hibázunk és kijavítjuk.

Helytől függetlenül, 100%-ban online dolgozunk.

Folyamatosan dolgozunk és kísérletezünk a belső folyamataink fejlesztésén, emellett az ország jelentős szakmai konferenciáin rendszeresen részt veszünk előadóként.

Az egyéni és céges sikereket elismerjük és megünnepeljük.

Kéthetente céges csapatebédeken, 1-2 havonta csapatépítőkön lazulunk; évente kétszer pedig céges nyaralásra megyünk, amit a cég finanszíroz.

Az az elvárás a csapattagok felé, hogy a feladataikkal hatékonyan, határidőre elkészüljenek.

miért lesz könnyű velünk a közös munka?

Jó terméket adunk – az ügyfeleink eredményei folyamatosan nőnek. Átlagosan minimum duplázzuk (YoY) az ügyfeleink organikus forgalmát.

Versenyképesek vagyunk – jelenleg kb. 80 projektünk fut és a pandémia/válság ellenére is folyamatosan tudunk új ügyfeleket aktiválni.

Az ügyfeleink elégedettek – jellemzően más ügynökségektől jönnek hozzánk, mintsem tőlünk mennének máshova.

Skálázhatóan működünk – az ügyvezetés nélkül is működik a mindennapi kivitelezés. Kész folyamataink vannak és jól felépített megvalósító csapatunk. A beérkező deal flowt ki tudjuk szolgálni és könnyen ki tudunk szolgálni további ügyfeleket.

Megfelelő referenciákkal rendelkezünk – BENU, BioTechUSA, K&H, Akadémiai Kiadó, Media Markt, E.ON csak néhány példa a sok közül.

A vírus / válság a “mi malmunkra hajtja a vizet”. A cégek kénytelenek a marketing költéseiket hatékonyabban elkölteni, ami a digitális csatornák felé terel sok céget és a SEO is nyertese ennek az átállásnak.

ezek lesznek a feladataid

ilyen tudásra és tapasztalatra lesz szükséged

miért válassz minket?

Heti nettó 20 óra

munka

Rugalmasan

(akár full remote)

végezhető munka

Bejelentett

munkaviszony

Ha szívesen beszélgetnél velünk, akkor kattints a jelentkezés gombra, töltsd ki az űrlapot és néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.