ACCOUNT MENEDZSER

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNOD?

Az egyes területek legjobb szakértőivel dolgozunk együtt.

A különbözőségre értékként tekintünk.

A munkánk és az ügyfeleink eredményei alapján nyugodtan megítélhet minket bárki.

Elismerjük, ha hibázunk és kijavítjuk.

Helytől függetlenül, 100%-ban online dolgozunk.

Folyamatosan dolgozunk és kísérletezünk a belső folyamataink fejlesztésén, emellett az ország jelentős szakmai konferenciáin rendszeresen részt veszünk előadóként.

Az egyéni és céges sikereket elismerjük és megünnepeljük.

Kéthetente céges csapatebédeken, 1-2 havonta csapatépítőkön lazulunk; évente kétszer pedig céges nyaralásra megyünk, amit a cég finanszíroz.

Az az elvárás a csapattagok felé, hogy a feladataikkal hatékonyan, határidőre elkészüljenek.

MIÉRT LESZ KÖNNYŰ VELÜNK A KÖZÖS MUNKA?

Jó terméket adunk – az ügyfeleink eredményei folyamatosan nőnek. Átlagosan minimum duplázzuk (YoY) az ügyfeleink organikus forgalmát.

Versenyképesek vagyunk – jelenleg kb. 80 projektünk fut és a pandémia/válság ellenére is folyamatosan tudunk új ügyfeleket aktiválni.

Az ügyfeleink elégedettek – jellemzően más ügynökségektől jönnek hozzánk, mintsem tőlünk mennének máshova.

Skálázhatóan működünk – az ügyvezetés nélkül is működik a mindennapi kivitelezés. Kész folyamataink vannak és jól felépített megvalósító csapatunk. A beérkező deal flowt ki tudjuk szolgálni és könnyen ki tudunk szolgálni további ügyfeleket.

Megfelelő referenciákkal rendelkezünk – BENU, BioTechUSA, Akadémiai Kiadó, Media Markt, E.ON csak néhány példa a sok közül.

A vírus / válság a “mi malmunkra hajtja a vizet”. A cégek kénytelenek a marketing költéseiket hatékonyabban elkölteni, ami a digitális csatornák felé terel sok céget és a SEO is nyertese ennek az átállásnak.

EZEK LESZNEK A FELADATAID

ILYEN TUDÁSRA ÉS TAPASZTALATRA LESZ SZÜKSÉGED

Miért válassz minket?

Heti 30-35 óra

munka

Remote, rugalmasan

végezhető munka

Contract alapú

együttműködés

Ha szívesen beszélgetnél velünk, akkor kattints a jelentkezés gombra, töltsd ki az űrlapot és néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.