Alapítóink

Szesztay Péter

Szesztay Péter vagyok, sorozatvállalkozó és online marketing szakember.

Egyetemi éveim alatt kezdtem el saját vállalkozások építésébe, amely meglepően hamar nemzetközi szintű sikereket hozott. A MiniBrake startup társalapítójaként részt vettem az egyik első hazai crowdfunding kampány felállításában és lebonyolításában, melynek eredményeképp végül sikerült a termékünk gyártási és értékesítési jogát licencbe adnunk egy globális cégnek. A keresőoptimalizálással és tartalommarketinggel a Proda névre keresztelt e-commerce vállalkozás építése során ismerkedtem meg – először operatív megvalósítóként, később az online marketinges csapat vezetőjeként. Jelenleg a BP Digital ügyvezetése mellett a Hiventures kockázati tőkealap mentoraként segítek befektetett cégek alapítóinak.


A mindennapokban azért dolgozom, hogy munkatársaim, üzleti partnereim és ügyfeleim folyamatos fejlődésben legyenek és együtt kimagasló értéket teremtsünk. Személyesen felügyelem mind a BP Digital mind az ügyfelek növekedését, ami a gyakorlatban elsősorban az ügyfélkapcsolatok kiépítését, a kulcsfontosságú partnerségek kialakítását, az értékesítés vezetését, a projektmenedzsmentet, a munkaerő-felvételt, a csapatépítést és persze a mindennapi lendület biztosítását jelenti. (Mindezt úgy, hogy nem kávézom.)


Ha vállalatod organikus forgalmát szeretnéd növelni, én leszek a Te embered. Vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk!

Szesztay Péter
Nagy Gábor

Nagy Gábor

Nagy Gábor vagyok, a BP Digital alapítója, szakmai vezetője.

Miután részt vettem a Google gyakornoki programjában, termékmenedzserként kezdtem a pályámat. Dolgoztam többek között a Vodafone-nál és a RisingStack nemzetközi tech startupnál, de foglalkoztam a PublishDrive, az iPon webáruház, és a BioTechUSA weboldalával is.

Munkám során olyan új eszközöket és módszereket próbálok ki, amelyek hozzájárulhatnak egy vállalat növekedéséhez. Ezek tesztelésével az a célunk, hogy mindig a legjobb és legújabb módszerekkel segítsük vállalatod fejlődését – és ne neked kelljen a leghatékonyabb megoldást kikísérletezned. Tapasztalataimról a The Pitch online marketing blogon is olvashatsz.

Ha személyesen is szeretnél velem találkozni, vedd fel velünk a kapcsolatot itt, vagy akár keress meg szakmai konferenciákon, amelyeken rendszeresen részt veszek előadóként (pl. HVG Growth Hacking Konferencia, KÁMFOR konferencia vagy a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ intézményi találkozói).